Türkmenler bir destekte şoför esnafından

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Bayır Bucak Türkmenleri için yardım kampanyası düzenleyeceklerini açıkladı. Başkan Kuş kampanyayı Ocak ayında başlatac

GÜNDEM 21.12.2015 15:10:00 0
Türkmenler bir destekte şoför esnafından

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, düzenleyecekleri kampanya ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

 “Çerkezköy şoför esnafı olarak zor durumda olan Suriye’deki Bayır Bucak Türkmenleri için kampanya başlatacağız. Bizlerinde bir nebze olsun Türkmen kardeşlerimize katkısı olması için  yönetim kurulu olarak bu kararı aldık. Kampanyanın daha geniş kapsamlı olması içinde önümüzdeki birkaç gün içinde Taşıyıcılar Kooperatifi ve Servisçiler Dernek yönetimini odamıza davet ederek kampanyayı birlikte yapma önerisi sunacağız. Eğer kabul ederler ise çok daha iyi olacak. Bu kampanyaya, böylece diğer odalardaki şoför esnafımızın da katkıları sağlanmış olacak. Bu arkadaşlarımız katılmayı düşünmezse, ‘Biz ayrı yapacağız.’ Derlerse saygı duyarız. Ama birlikte hareket edeceğimiz yönünde inancım kuvvetli. İnşallah birlikte hareket eder birlikte yaparız. Çünkü birlikten kuvvet doğar. Bu konuda yapacağımız toplantı tarihi belli olduğunda basın mensuplarımızı da davet edeceğiz.”

Haber/Seyit SÜREN