Öğrenciler Model Uçak yapıyor

Kapaklı'da eğitim öğretim veren Belediye Ortaokulu'nda, öğrencilerin akademik başarılarını desteklemek amacıyla düzenlenen kurslara bir yenisi daha eklendi. Okul yönetimi şimdi de öğrencilerine

GÜNDEM 21.12.2015 14:58:00 0
Öğrenciler Model Uçak yapıyor

Öğrencilerinin yeteneklerini keşfetmek ve onlara farklı dünyaların kapılarını açmak için okul bünyesinde çeşitli kurslar düzenleyen Kapaklı Belediyesi Ortaokulu yönetimi, şimdi de model uçak yapımı kursunu başlattı. Model Uçak Yapımı Kursu, konu ile ilgili Eskişehir İnönü Türk Hava Kurumu’nda eğitim alan Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Fen Bilimleri öğretmeni Seher Pehlivan tarafından veriliyor.

 

 

YIL SONUNDA SERGİ AÇILACAK
Model uçak kursu kapsamında 24 öğrenciye haftada 6 saat kurs verildiğini belirten Kapaklı Belediyesi Ortaokulu yetkilileri, “Öğrencilerin havacılık alanına ilgi duymalarının amaçlandığı bu kursta belki de geleceğin pilotları ve uçak mühendisleri yetişecek. Bunun için gerekli olan ilk adımlar burada atılıyor olabilir. Öğrencilere yönelik başlayan kursumuza, öğrenci aileleri de zaman zaman katılmaktadır. Model uçak yapımı kursuna olan ilgi bu sayede daha da artmıştır. Yıl sonunda çalışmaların gösterimi amacı ile okulumuzda model uçak sergisi açılacaktır” ifadelerini kullandı.
Haber / Ahmet KARDEŞ