BOŞANDI YİNE KURTULAMADI

Kırklareli'nde bakkal dükkanı işleten 28 yaşındaki Samet Arı, 1 yıl önce boşandığı eşi 24 yaşındaki Gizem Şen'i çalıştığı işyerinde tabancayla başından vurarak Ã?

GÜNDEM 18.12.2015 17:24:00 0
BOŞANDI YİNE KURTULAMADI

 Gizem Şen’in götürüldüğü hastanenin çamaşırhanesinde terzi olan annesi ve olayı duyup gelen kızkardeşi sinir krizi geçirdi. Gizem Şen’in, rahatsız ettiği gerekçesiyle eski eşini defalarca şikayet ettiği ortaya çıktı.

Yayla Mahallesi’nde diş hekiminin yanında çalışan Gizem Şen, dün sabah 08.30 sıralarında işyerinde olduğu sırada 1 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı eski eşi Samet Arı geldi. Samet Arı, iddiaya göre yanında getirdiği tabancayla Gizem Şen’i başından vurdu. Ardından da aynı tabancayla kendi başına ateş etti. Silah seslerini duyanların ihbarıyla gelen 112 acil servis ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Gizem Şen ve Samet Arı, ambulansla Kırklareli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Gizem Şen, doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi. Samet Arı’nın ise beyin ölümü gerçekleşti.

DEFALARCA POLİSE ŞİKAYET ETMİŞ

Kırklareli Devlet Hastanesi’nin çamaşırhanesinde terzi olarak çalışan Elif Şen, gelen ambulanslardan birinde kızının olduğunu ve hayatını kaybettiğini öğrenince sinir krizleri geçirdi. Olayı duyup gelen Gizem Şen’in kız kardeşi Sinem Şen de acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Hastanenin acil servisine götürülen anne Elif ve kızı Sinem tedavi altına alındı. Bu arada, 2 yıl önce evlenen ve 1 yıl önce de şiddetli geçimsizlik nedeniyle Samet Arı’dan boşanan Gizem Şen’in, rahatsız ettiği gerekçesiyle eski eşini defalarca polise şikayet ettiği belirtildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.