Mehmet Karagöz kabri başında anıldı

Edirne Gazeteciler Derneği'nin (EGD) Kurucu Başkanı merhum Mehmet Karagöz, vefatının 13. yıl dönümünde kabri başına meslektaşları ve ailesi tarafından anıldı. Edirne Gazeteciler Derneği Başka

GÜNDEM 18.12.2015 16:37:00 0
Mehmet Karagöz kabri başında anıldı

Sarılarlı, Mehmet Karagöz'ün sağlığında fakir seven, doğruluk ve dürüstlükten yana bir insan olduğunu ve erken vefatının sadece basın camiasında değil tüm sevenlerinde büyük şok yarattığını söyledi. Sarılarlı, ‘’Derneğimizin kurucu başkanı ve uzun yıllar başkanlık görevini yapan Mehmet Karagöz, 13 yıl önce 17 Aralık 2002 günü aramızdan ayrılmıştı. Kendisi ile en yakın kişilerden birisi olmaktan mutluluk ve onur duyduğum” dedi. Anma etkinliğinde Selimiye Cami’nden emekli Müezzin Nadi Ersoy, Yasin-i Şerif okudu. Anma törenine, Karagöz'ün yakınları ve Edirne Gazeteciler Derneği (EGD) Başkanı Derya Sarılarlı ve gazeteci meslektaşları katıldı.

 

çeken eşya oldu. Öğleyemeğinin ardından Museiko Müzesi ziyaret eden öğrenciler, oldukça eğlenceli, bir gün geçirdi.

 

YARIN DÖNECEKLER

Üç gün boyunca çeşitli etkinliklere katılan Gülerçin Koleji öğrencileri, Bulgaristan ile ilgili olarak çeşitli kültürel ve geleneksel bilgiler edindi. Gülerçin Koleji öğrencileri Perşembe günü Bulgaristan’da başkanlık ve elçilik ziyaretlerinde bulunurken, Amerikan İngiliz Akademisi’nin düzenlediği bir tiyatro oyununu da izledi. Öğrenciler dün de Bulgaristan’ın 2’nci büyükn şehri Plovdiv’i gezdi. Bugünü Bulgaristan’da misafir oldukları ailelerle geçirecek olan Türk öğrenciler, yarın sabah Bulgaristan’dan dönüş için hareket edecek.

Marmara Haber