1911'e 'tatlı' sürpriz

Tekirdağ Süper Amatör Lig'in iddialı ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor, son haftalarda yakaladığı başarı grafiğini, Kapaklıspor karşısında da sürdürmek istiyor. Mustafa Uğraş Stadıâ€?

GÜNDEM 18.12.2015 16:11:00 0
1911

Uzun bir aradan sonra kendi seyircisi önünde oynayacak olan 1911 Çerkezköyspor, Kapaklıspor maçı hazırlıklarını dün gerçekleştirdiği antrenman ile noktaladı. Antrenmana sakatlığı süren Mesut Solmaz katılmazken, takımın başarılı isimleri Murat Sarı ve Salih İzmir ise düz koşu yaptı. Taktik çalışmaları ile başlayan antrenmanda Teknikdirektör Sefer Ekizoğlu oyuncularına bol bol tek pas ve şut çalışması yaptırdı.

 

 

 

HER MAÇI FİNAL HAVASINDA OYNAYACAĞIZ

Kapaklıspor karşısında mutlak 3 puan için mücadele edeceklerini söyleyen Teknikdirektör Sefer Ekizoğlu, “Takımımız çok iyi bir çıkış yakaladı. Futbolcularım oldukça moralli ve hırslı. Her geçen gün daha da güçlü bir ekip haline geliyoruz. Allah kısmet ederse sezon sonuna kadar bu şekilde mücadele edip, hiçbir sakatlık yaşamadan ligin sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. Fakat o güne kadar tüm maçlarımızı aynı ciddiyetle, final havasında oynayacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

 

 

 

BAKLAVA İKRAM ETTİ

Antrenman sonunda 1911 Çerkezköysporlu futbolcuları bir sürpriz bekliyordu. Çerkezköy’ün tanınan iş adamlarından Rıdvan Küçük, antrenman sonunda yanında getirdiği bir tepsi baklavayı futbolculara ikram ederek, başarılar diledi. 1911 Çerkezköyspor’un, Çerkezköy’ün Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi olduğuna dikkat çeken Küçük, “Daha üst bir ligde ilçemizi temsil eden başka bir takım yok. Dolayısıyla herkesin bu takımı sahiplenmesi gerekmektedir.

 

 

Biz, takımımızın sezonu şampiyonlukla tamamlayacağına inanıyoruz. Bunun için elimizden gelen desteği de vermeye hazırız” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ