Ak Parti Malkara ve Hayrabolu'da İlçe Meclisi'ni topladı

AK Parti, Malkara ve Hayrabolu ilçelerinde Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirdi.

GÜNDEM 14.12.2015 14:41:00 0
Ak Parti Malkara ve Hayrabolu

Günün ilk programını Malkara Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştiren AK Parti teşkilatı, ikinci programı ise Hayrabolu Öğretmen Evi’nde gerçekleştirdi. Danışma meclisi toplantıları büyük bir coşku içerisinde gerçekleşti. İlçelerin danışma meclisi toplantılarına İl Başkanı Ahmet Akçay ve Milletvekilleri Ayşe Doğan ve Metin Akgün de katıldı.

“12 BELEDİYENİN 12’SİNİ DE ALACAĞIZ”
İlk olarak Malkara İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, “Ankara’dan milletvekillerimizle beraber ayağımızın tozuyla Malkara’ya geldik. Ankara’da çok önemli görüşmeler yaptık. Tekirdağ’ın gelişmesi adına çok uyumlu bir çalışma yürütüyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu çalışmaların meyvesini alacağız. Aynı zamanda 1 Kasım akşamı sonuçlara müteakip hedefimizin yerel seçimler olduğunu ifade ettik. Yerel seçimlerde 12 belediyenin 12’sini de milletimizin teveccühüyle alarak, bu kısır belediyecilik anlayışından Tekirdağ’ı kurtaracağız” ifadelerini kaydetti.
Malkara sonrası Hayrabolu’nda da konuşan Akçay, “Milletvekillerimizle ve ilçe başkanımızla beraber Tekirdağ Hayrabolu yolu için Ankara’da gerekli girişimleri yaptık. İnşallah bu konunun çözümü noktasında takipçi olacağız. Bu yolun yapılması için elimizden ne geliyorsa yapacağız” diyerek düşüncelerini belirtti.
“SINIRLARIMIZI KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Hayrabolu İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ise, "Sen Rusya’dan gelip Türkmen kardeşlerimize bomba yağdıracaksın, sınır ihlali yapacaksın biz de uçağınızı düşürdüğümüzde bize kafa tutacaksınız, yok öyle bir şey. Türkiye büyük bir devlettir. Angajman kuralları çerçevesinde sınırlarımızı korumaya devam edeceğiz. Herkes haddini bilecek" dedi.
Akgün’den sonra konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ise, Cumhuriyet Halk Parti’li Hayrabolu Belediyesi’ni eleştirerek, “Hayrabolu’nun tatlısının meşhur olduğunu biliyorduk, gelirken gördük ki hendek ve çukurları da ünlüymüş. Bu nasıl belediyecilik Allah aşkına, bu millete yazıktır. Halkımız bu kadar kötü belediyecilik örneği görmemiştir” ifadelerini kullandı.