Liseliler THK'ya merak saldı

Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri önceki gün okul öğretmenlerinden Günay Ödemiş'le birlikte Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret ederek THK Çerkezk

GÜNDEM 13.12.2015 17:21:00 0
Liseliler THK

 THK Çerkezköy Şube Başkanlığı’nın çalışmalarını yakından takip edip ve takdirle karşıladıklarını belirten Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Günay Ödemiş, “Türk Hava Kurumu kurulduğundan bu güne kadar Ülkemiz havacılığının çok daha iyi yerlere gelmesi için çalıştığını biliyoruz ve görüyoruz. Özellikle bölgemizde THK Çerkezköy Şubemizin havacılık konusunda öğrencilerin bilinçlenmesi  ve yurt savunmasında havacılığa karşı ilgi duymalarını sağlaması bakımında açtığı kurslar nedeniyle takdirle karşılıyoruz.Çok güzel bir çalışma sergiliyorsunuz. Bizde sizlerden aldığımız destek ve katkılarla okulumuzda havacılık çalışmalarıyla ilgili bir oda yaptık ve burada dersleri iyi olan öğrencilerimizin derslerini aksatmayacakları şekilde boş zamanlarında onlara sizlerin burada uyguladığınız maket uçak yapımı ile ilgili çalışmalar yaptırıyoruz. Okulumuzdaki maket uçak yapımı çalışmalarına katkı ve destek vermeniz nedeniyle Okul Müdürümüz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

THK ATATÜRK’ÜN KURDUĞU ÇOK DEĞERLİ KURUMDUR

THK Çerkezköy Şube başkanı Mustafa Zümbül de, “Öncelikle bu gün sevgili öğrencilerimizi kurumumuzda ağırlamaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Sevgili öğrenciler THK Atatürk’ün kurduğu ülkemizin çok değerli bir kurumudur. Sizlere çalışmalarımızı değerli öğretmeninin Günay Ödemiş’in aşılamasında da gurur duyuyoruz.”dedi. Zümbül, konuşmasında maket uçak yapımı çalışmalarına da değinerek, şunları söyledi: “Biz halkımıza gençlerimize THK olarak havacılık konusunda neler veriliyor onların çalışmasını yapıyoruz. Bizim  işimiz yalnızda zekat ve fitre toplamak değildir. Bizim esas çalışmalarımız sizlere havacılığın önemini anlatmak ve bu konuda neler yapılıyor onlar hakkında sizleri bilgilendirmek olduğu gibi gelecekte her birinizin ülke savunmasında iyi birer pilot olmasını sağlamaktır. Bizim tüm kurslarımız ücretsizdir. Sizlerinde havacılık konusunda okulunuzda yapmış olduğunuz çalışmalara yardımcı olan değerli öğretmenlerinizden olan Günay Ödemiş önderliğindeki çalışmalarınız sayesinde yaptığınız model uçak çalışması nedeniylede sizleri tebrik ediyorum.”diye konuştu. Başkan Zümbül ziyaret sırasında THK’nın diğer çalışmaları hakkında da öğrencilere detaylı bilgiler verdi, her zaman öğrencilerin okulda yapacakları çalışmalara katkı vereceklerini söyledi. 

Haber/Seyit SÜREN