CHP Çerkezköy'de Kadın Kolları seçimi yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanlığı seçimi yapıldı. Kadın Kolları Başkanlığı'na Ebru Alaca yeniden seçildi.

GÜNDEM 10.12.2015 16:50:00 0
CHP Çerkezköy

CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Kongresi’nde Kongre Divan Başkanlığı’nı CHP Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi ve CHP İlçe eski Kadın Kolları Başkanı Ayfer Dönmez yaptı. Kongrede konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, “2014 Yerel seçimlerinde Çerkezköy Belediyesini kazanmamızda en büyük etken kadınlarımız olmuştur. Sizler seçimlerde bunu kanıtladınız ve 20 yıl sonra sizlerin sayesinde belediyeyi kazandık.”dedi.  

ALACA YENİDEN BAŞKAN

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Seçime tek aday ve tek liste ile gidildi. Yapılan seçim donunda Ebru Alaca yeniden CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na yeniden seçildi. Kongreye, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, CHP Tekirdağ İl kadın Kolları Başkanı Fatma Ormancı, Süleymanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Şengül Sülço ve kadın kolları yönetimleri, Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Uğurlu, Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, Çerkezköy ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Funda Serfiçe, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, Ayfer Dönmez, Rağbet Erol ve kadın kolları üyeleri.

Haber/Seyit SÜREN