Maç günü değişti

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de bu hafta sonu oynanacak mücadelelerden bazılarının açık öğretim sınavları nedeniyle saat ve günleri değişti. Buna göre Bölgesel Amatör Lig'de mücadele e

GÜNDEM 10.12.2015 16:23:00 0
Maç günü değişti

Hafta sonu yapılacak açık öğretim sınavlarına girecek futbolcuların olması dolayısıyla dilekçe veren kulüplerin maç tarihlerinde değişikliker yaşandı. 9 Aralık’ta toplanan tertip kurulunun aldığı kararlar neticesinde Kapaklıspor - Aşağısevindiklispor müsabakası 13 Aralık Pazar günü saat 14.30’a alındı. Ayrıca Saray Belediyespor-Muratlı Belediyespor maçı da ileri bir tarihe ertelendi.

MAÇA SIKI HAZIRLANDIK

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de şampiyonluğun güçlü adaylarından 1911 Çerkezköyspor, Pazar günü Çorlu deplasmanında grup lideri Çorlu Kültürspor’a konuk olacak. Deplasmanda kazandıkları taktirde liderle puanlarının eşitleneceğini ve büyük avantaj elde edeceklerini söyleyen 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, bu mücadelede 3 puandan başka birşey düşünmediklerini ifade etti. Pazar günü liderle yapacakları mücadelenin önemine dikkat çeken Narçın, “Deplasmanda oynayacağımız bu 90 dakika büyük önem arz ediyor” dedi.

İNŞALLAH KAZANAN BİZ OLACAĞIZ

Başkan Narçın, “Bu maçı aldığımızda iddiamızı daha güçlü bir şekilde sürdüreceğiz. Bu nedenle sahaya mutlak galibiyet için çıkacağız. Hazırlıklarımızı sıkı şekilde sürdürüyoruz. Tüm futbolcularımız ve teknik heyetimiz bu maça kilitlendi. Bu maçla ilgili futbolcu kardeşlerimize de maçın önemini anlattık. Alacağımız üç puan ileriki maçlarımız için de çok önemli olacak. Bundan sonraki müsabakalarda puan farkını açabilmemiz için de etkili olacaktır. Hazırlıklarımızı maç saatine kadar sürdüreceğiz. Rakibimizi kesinlikle küçümsemiyoruz. Karşımızda güçlü bir ekip var. Sahada da ona göre mücadele edeceğiz. Rakibimizin de kazanmak için çıkacağını biliyoruz ama inşallah kazanan biz olacağız” dedi.

Haber/Seyit SÜREN