Köylü kadınlar spora başladı!

Kırklareli İl Özel İdaresi tarafından, kent yaşam kalitesinin köylerde yaşayan vatandaşlara da kazandırılması amacıyla ilçe ve merkeze bağlı köylerde kullanılmak üzere çocuk oyun grubu ve spor a

GÜNDEM 9.12.2015 14:05:00 0
Köylü kadınlar spora başladı!

İl Özel İdaresi tarafından sağlıklı yaşam için kurulan modern spor aletlerini kullanan köylü kadınlar büyük keyif alırken, çocuklar ise oyun parklarında doyasıya eğleniyor.

İL ÖZEL İDARESİ YAPTI
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, kent yaşam kalitesinin, köylerde yaşayan vatandaşlara da kazandırılması amacıyla ilçe ve merkeze bağlı köylerde kullanılmak üzere çocuk oyun grubu ve spor aletleri yapımına devam ettiklerini ifade etti. Ziya Eser, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlıklı, huzurlu ve mutlu olabilmeleri, ruhsal ve bedensel yönden gelişebilmeleri için çocukluk döneminde oynadıkları oyunlar büyük önem arz etmektedir. Köylerimizin en büyük eksikliklerinden biri de çocuklar üzerinde zihinsel, fiziksel ve sosyal açıdan pozitif katkı yapan oyun alanları ve spor sahalarının olmayışıdır. Son yıllarda artan yapılaşmayla birlikte çocuklarımızın rahatça koşup oynayabileceği, enerjilerini atabileceği, arkadaşlık ilişkilerini geliştirebilecekleri alanlar giderek azalmaktadır. İl Özel İdaresi olarak çocuklarımızın toplu şekilde oynayabilecekleri, kaynaşabilecekleri, ruhsal ve bedensel yönden gelişmelerine katkıda bulunabilecek, güvenli ortamlar oluşturmaktayız” dedi.