Ergene, Çerkezköy 1923'e acımadı

Tekirdağ 1. Amatör Lig'in güçlü takımlarından Ergenegücü Ulaşspor, önceki gün Marmaracık Sahası'nda konuk ettiği Çerkezköy 1923 Gençlikspor'u 5 golle uğurladı.

SPOR 8.12.2015 15:43:00 0
Ergene, Çerkezköy 1923

Ergenegücü Ulaşspor maça hızlı başladı. Dakikalar ilerlediklçe rakip kaleye daha da yüklenen ev sahibi ekip, karşılaşmanın ilk on dakikasında adeta Çerkezköy 1923 Gençlikspor’u kendi sahasına mahkum etti. Konuk ekip ise ani ataklarla rakip kalede gol aramaya çalıştı. Ergenegücü Ulaşspor kalecisi Sabri yaptığı üç mutlak kurtarış ile kalesinde devleşti. Maçın 11. dakikasından itibaren oyunu kontrolüne alan Ergenegücü Ulaşspor, 17. dakikada gelişen atakta Fatih'in kale çizgisi önünden topu filelerle buluşturması ile karşılaşmada 1-0 öne geçti.

İLK YARI SKORU 2-0

Karşılaşmanın 21. dakikasında gelişen ani atakta kaleci ile karşı karşıya kalan Emre şut atmak yerine topu Fatih'e çıkartmak isterken top kalecide kaldı. 26. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Tanju'nun pasında Göktuğ'un sert şutu ise üstten auta gitti. 32. dakikada gelişen başka bir Ergenegücü Ulaşspor atağında topla buluşan Fatih'in sert şutu yine kalecide kaldı.

Dakikalar 39’u gösterdiğinde orta sahadan aldığı topla ceza sahasına giren Mesut'un pasında Fatih güzel bir vuruşla topu filelere göndererek skoru 2-0 yaptı ve bu aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

FARK AÇILMAYA BAŞLADI

İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf Ergenegücü Ulaşspor oldu. Rakip kalede üst üste ataklar geliştiren ev sahibi ekipte, sağ kanatta topla buluşan Emre’nin sağ kanattan çektiği şut kalecide kaldı. 62. dakikada rakipten kaptığı topla buluşan Serdar, takım arkadaşı Tanju’ya güzel bir pas çıkardı. Ara pasında topla buluşan Tanju topu arka direkteki Gökhan'a çıkarttı. Gökhan da sert ve düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek skoru 3-0’a getirdi. 72’nci dakikada sol taraftan Orhan'ın yaptığı ortada topla buluşan Fatih, takım arkadaşı Emre’ye pasını attı. Emre’nin verdiği ara pas ile kaleciyle karşı karşıya kalan Tanju’nun şutu ise kalecide kaldı.

FATİH HATTRİCK YAPTI

Maçın 76. dakikasında Mesut ile gelişen başka bir atakta topla buluşan Fatih'in sert şutu üstten auta gitti. 79. dakikada Soner'in getirdiği topu Emre aldı. Emre müsait durumdaki Fatih'i gördü. Fatih yaptığı klas aşırtma vuruşuyla topu kalecinin uzanamayacağı köşeye göndererek kendisinin üçüncü takımının ise dördüncü golünü Çerkezköy 1923  Gençlikspor ağlarına bıraktı.

SON SÖZÜ EMRE SÖYLEDİ

Karşılaşmanın 84. dakikasında Alican'ın pasında topla buluşan Tanju topu Emre’ye çıkarttı. Emre sert ve düzgün bir vuruşla topu beşinci kez Çerkezköy 1923 Gençlikspor ağlarına gönderdi. Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda boşka gol olmadı ve Ergenegücü Ulaşspor sahadan 5-0 galip ayrıldı. Maç sonrasında Ergenegücü Ulaşspor yönetimi sahada gol atamamasına rağmen çok iyi mücadele eden Çerkezköy 1923 Gençlikspor’u gerek mücadelesi gerekse centilmenliği nedeniyle tebrik etti.

Haber/Onur AYDIN