Ölümden döndü!

Çerkezköy'de bir TIR'la otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında kanlar içinde kalan ve içinde bulunduğu otomobile sıkışan sürücü adeta ölümden döndü.

GÜNDEM 5.12.2015 15:41:00 0
Ölümden döndü!

Kaza Kapaklı İstanbul yolu üzerinde Yünsa Kavşağı ışıklar mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Kapaklı’dan İstanbul istikametine seyir halinde olan Rasim Yılmaz yönetimindeki 39 FD 226 çekici plakalı TIR, Çerkezköy Kapaklı istikametinde seyir halinde olan ve birden önünde çıkan Fehim Erkan yönetimindeki 34 TC 9478 plakalı otomobile şoför koltuğunun olduğu taraftan çarptı. Kazada içinde bulunduğu otomobil içinde sıkışan ve kanlar içinde kalan Fehim Erkan ağır yaralandı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralı sürücü, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu sıkıştığı araçtan çıkarıldı. Bu sırada 112 ekipleri de yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Araçtan çıkarılan kanlar içindeki otomobil sürücüsü 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

BİDEN ÖNÜME ÇIKTI

Polise kazanın nasıl meydana geldiği yönünde bilgi veren Tır sürücüsü Rasim Yılmaz, “Bize yeşil yanmıştı. Ben 60-70 kilometre hızla gidiyordum. Önümdeki araç yeşil ışıkta geçtikten sonra ben de peşinden geçiyordum. Bu sırada arkadaş birden önüme çıktı” dedi. Otomobilden sızan yakıtın yolu kaplaması üzerine, itfaiye ekipleri köpüklü su ile yolu temizledi. Uzun süre trafiğe kapanan yol, araçların yoldan çekilmesi ile yeniden trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.  

Haber / Ahmet KARDEŞ