Ergene'de yeni parklar yapılıyor

Ergene Belediye Başkanlığı sosyal alanların gelişimi için elinden gelen imkanları kullanarak, yeni parklar inşa etmeye devam ediyor.

GÜNDEM 1.12.2015 14:49:00 0
Ergene

Ergene İlçesi genelinde çocukların keyifli zaman geçirmelerini sağlamak adına her mahalleye  Çocuk Oyun Grubu çalışmaları gerçekleştirilirken, çocukların aileleriyle birlikte sosyal yaşam alanlarını genişletmek adına Yeşiltepe Mahallesi’nde Masal Parkı çalışmalarının startı verildi.

OYUN GRUPLARI KOYULACAK

Çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Ergene’ye yakışır hizmetlerimize devam edildiğine vurgu yaparak “Yulaflı Mahallesinde Çocuk Oyun Grubu çalışmasını  ve Yeşiltepe Mahallesinde Masal Parkı Projesine son sürat devam ediyoruz. İlçemiz genelinde kısa süre önce hayata geçirilen Sevgi ve Barış Parklarının vatandaşlarımız tarafından memnuniyetle karşılandı. Sosyal alanların gelişimi için ilçemiz genelinde çalışmalarımız artarak  devam edecektir” dedi.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ DE YAPILACAK

Masal Parkı’nın donanımıyla ve büyüklüğüyle dikkat çekeceğini belirten ekipler, “İlçe genelinde hizmet çalışmalarımız devam ederken, Masal Parkı Projesi’yle vatandaşların rahat dolaşabilmesi ve çocukların güvenilir bir alanda oynamaları hedeflenmektedir. Bu anlayışla Masal Parkı Projesi’nin çevre düzenleme çalışmalarıyla birlikte hayata geçireceğiz.”dediler.