Öğe: Yeni Kabine hayırlı olsun

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan 64'üncü Hükümet döneminde görev yapacak olan Bakanlar Kurulu'nu değerlendirdi.

GÜNDEM 26.11.2015 16:39:00 0
Öğe: Yeni Kabine hayırlı olsun

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı yeni kabinenin tecrübeli ve yeni isimlerden oluştuğunu belirten AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Kabinede yer alan yeni isimlerin, tecrübeli isimlerle çalışacak olması, kendileri için büyük bir şans. Yeni Kabine’deki bazı isimler çeşitli sürelerde bakanlık görevi yaptı. Bu bir bayrak yarışı. İnancımız odur ki yeni kabine ile birlikte ülkemiz 2023 hedeflerine daha sağlam adımlarla yürüyecektir” diye konuştu.
VERİLEN TÜM SÖZLER YERİNE GETİRİLECEKTİR
AK Parti’nin seçimler öncesinde açıkladığı seçim vaatlerinin hepsinin en kısa zamanda hayata geçirileceğine inandığını söyleyen Öğe, “Önümüzdeki 4 yıl içinde, verilen tüm sözler yerine getirilecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Milletimizin refah seviyesini daha yukarılara çekecek önemli kararlar, yeni kabinede alınacaktır” dedi. 64. Hükumetin Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni eden Abdullah Öğe, “Tekirdağ ve Çerkezköy de yeni dönemde önemli hizmetler alacaktır. İstikrarın, reformların, ekonomik atılımların devamı gelecektir. Yeni kabine, milletimizin tüm beklentilerine cevap verebilecek kapasitededir” açıklamalarında bulundu.
Haber / Ahmet KARDEŞ