İlk bağış yapıldı

Bir süre önce kurulan Kızılay Ergene Şube Başkanlığı, ilk kan bağış programını Sağlık Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde kurulan Kızılay Kan Bağış Çadırı'nda gerçekleştir

GÜNDEM 24.11.2015 14:57:00 0
İlk bağış yapıldı

Kızılay Ergene Şubesi'nin ilk kan bağış kampanyasında Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü İzzet Ersoy, Kızılay Ergene Şube Başkanı Zeki Uzun, Çorlu Kızılay Şube Başkanı Selime Dodurka,kamu kurumlarının temsilcileri,mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Doldurulan bağış formlarının incelenerek gerekli tetkiklerin yapılmasının ardından bağışlarını yapan donörlere teşekkür eden Kızılay Ergene Şube Başkanı Zeki Uzun, yeni kuruldukları halde kısa sürede güzel işlere imza attıklarını söyledi.

Kızılay Ergene Şube Başkanlığı olarak, giysi ve gıda yardımları ile genel çalışmaların yanı sıra kan hizmetlerini de devam ettirdiklerinin altını çizen Uzun, ''Şubemizi kısa bir süre önce kurduk. Burada kısa sürede güzel işlere imza attık. Bu da, ilk kan bağış programımız. Bizlere destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyoruz'' dedi.Yapılan bağış kampanyasına ilk gün yaklaşık olarak 50 bağışçının katıldığını ifade eden Uzun, kampanyaları rutin aralıklarla yapmaya devam edeceklerini de kaydetti.  Ayrıca kan bağışında bulunanlara Kızılay Ergene Şubesi tarafından değişik hediyeler de verildi.