Gamze'den 14 gündür haber yok

Çerkezköy'ün hemen yanı başında Silivri'ye bağlı Büyükçavuşlu Köyü'nde yaşayan Biçici ailesi, 15 yaşındaki kızları Gamze Biçici'den iki haftadır haber alamıy

GÜNDEM 23.11.2015 16:00:00 0
Gamze

Biçici ailesi, her yerde 10 Kasım Salı gününden beri haber alamadıkları kızları Gamze Biçici’yi arıyor. Kızının iki hafta önce evden kaçtığını ifade eden üzüntülü baba Hüseyin Biçici, “Kızımı en son 10 Kasım günü gördüm. Evde ayağına çivi batmıştı. Sağlık Ocağı’na gitti. Eve döndüğünde Sağlık Ocağı’ndaki hemşirenin izinli olduğunu ve kendisine müdahale edilmediğini söyledi. Sonra bende ona yol parası vererek Çerkezköy’e Devlet Hastanesi’ne yolladım. Saat 14.30 sıralarında Çerkezköy’den döndü. Bu sırada ben hayvanları otlatmaya çıkmıştım. Kızım, ben yokken evdeki eşyalarını toplayıp tekrar evden ayrılarak Çerkezköy’e gitmiş.” dedi.
ARKADAŞLARINA MESAJ ATMIŞ
Kızının gece eve gelmemesi üzerine sabah erkenden Çerkezköy’e gittiğini belirten baba Hüseyin Biçici, “Kızımın arkadaşlarıyla görüşerek onu aramaya başladım. Çerkezköy Devlet Hastanesi yanında kızımın arkadaşlarını buldum. Kızım onlara ‘Kankim ben sokakta kaldım, evden kaçtım, gel beni al” diye mesaj atmış. Arkadaşlarından biri kızımla buluşup onu evlerine götürmüş. Arkadaşının babası haber vermek için bizim numaramızı isteyince, kızım da bizim telefon numaralarımızı ezbere bilmediğini söylemiş. Arkadaşının babası da ‘Bu şekilde ben seni kabul edemem’ diyerek kızımı yollamış” ifadelerini kullandı.


KIZIM SAĞ MI, ÖLÜ MÜ BİLMİYORUM
Durumu polise ve Jandarmaya bildirdiğini söyleyen Hüseyin Biçici, “Kızım en son 13 Kasım Cuma günü Çerkezköy ilçe merkezinde başka bir arkadaşı tarafından görülmüş. İki haftadır her yerde kızımı arıyorum. Hatta kızımı bulmak için Müge Anlı’nın programına bile başvurdum. Oradan da haber bekliyorum. Kızım sağ mı, ölü mü bilmiyorum. Ailece çok üzgünüz ve bir an önce kızımıza kavuşmak istiyoruz” diye konuştu. Elinde fotoğraf kızını aramaya koyulan Hüseyin Biçici, kızını görenlerin hemen polisi aramalarını istedi.
Haber / Ahmet KARDEŞ