Eğitimciler kahvaltıda buluştu

Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği tarafından ilçedeki eğitimcilere yönelik verilen geleneksel kahvaltı etkinliğinin 4'üncüsü dün gerçekleşti. Kahvaltıda, okul kıyaf

GÜNDEM 23.11.2015 12:18:00 0
Eğitimciler kahvaltıda buluştu

Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği yönetimi, Çerkezköy’deki eğitim camiası ile Yalı Restaurant’ta kahvaltı etkinliğinde buluştu.
Programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, Okul Müdürleri, okul kıyafeti satıcıları ve öğretmenler katıldı.

Etkinlikte restoranın girişine okul kıyafetlerini dizen Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği, eğitimcilere üyelerinin tasarım ve ürünlerini de teşhir etti. Programın açılış konuşmasını yapan Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür ederek, sözü Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’a bıraktı. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Erdoğan, “Eğitim camiasında bulunan tüm aktörler bizim için çok önemlidir. Hep birlikte Çerkezköy’de eğitimi daha üst seviyelere çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Bu hepimizin görevidir” dedi.

EĞİTİM İLE İLGİLİ SIKINTILARI KONUŞMA FIRSATI BULDUK

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’ın ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da “Biz bugün bir araya gelerek eğitim hayatının dertlerini, Çerkezköy’deki eğitim ile ilgili sıkıntıları konuşma fırsatı bulduk. Biz burada bir araya gelirken, öğretmenlerimiz ve çocuklarımız eğitimlerine devam ediyor. Eğitim hayatının bir parçası olan okul aile birliği başkanları ve yönetimleri de bugün buradalar. Sizlerle hep birlikte eğitimin kalitesini biraz daha yukarı çıkarmak, eğitime bir nebze olsun katkı sağlamak adına mücadele ediyoruz. Bu mücadeleye katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin de gününü şimdiden en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

EĞİTİM İLE İLGİLİ HER KONUYA MÜDAHİLİZ
Bu tür etkinliklerin, eğitim camiasındaki aktörlerin kaynaşması açısından önemli olduğuna dikkat çeken Kaymakam Metin Kubilay ise “Bu kahvaltıda, eğitim ile ilgili çalışmaları gözden geçirmemize imkan bulduk. Biz göreve geldiğimiz günden beri eğitimi en esaslı mesele olarak gördük. Çocuklarımızın geleceğinin sorumluluğunu her an omuzlarımızda taşıyoruz. Bu sorumluluğu her nefes alıp verişimizde hissediyoruz. Eğitim ile ilgili her konuya müdahiliz” dedi ve etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Haber / Ahmet KARDEŞ