Yeşil sahadan ticarete

İşletmeciliğini 1911 Çerkezköyspor'un başarılı file bekçisi Sedat Çolak ile Ferhat Taban'ın yaptığı Benzin Cafe için açılış töreni düzenlendi.

GÜNDEM 23.11.2015 10:21:00 0
Yeşil sahadan ticarete

3 Ekim’den itibaren Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi üzerinde  arkasında faaliyet gösteren Benzin Cafe’nin açılış törenine Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Serdar Ürkmez ve Binali Etyemez, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları eski Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Belediye eski Meclis Üyesi Demet Eroğlu, Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.
BUGÜNE KISMET OLDU
Amaçlarının Çerkezköy’de insanların güzel vakit geçirebilecekleri nezih bir ortam oluşturmak olduğunu ifade eden Benzin Cafe işletmecileri Sedat Çolak ve Ferhat Taban, “İşletmemiz 600 metrekare kapalı alana sahiptir. 20 personelle 3 Ekim tarihinde faaliyete başlamıştık. Fakat açılış törenini yapmak bugüne kısmet oldu” diye konuştu.

Benzin Cafe’de bütün sıcak soğuk içecek çeşitlerinin bulunduğuna dikkat çeken genç işletmeciler Sedat Çolak ve Ferhat Taban, “İşletmemizde müşterilerimize dünya mutfağından lezzetler, Branch, alkol çeşitleri, Lig TV, Tivibu, Kareoke, Nargile gibi her türlü hizmeti sunuyoruz. Bizim için müşteri memnuniyeti çok önemlidir ve her zamanda önemli olacaktır” dedi ve işletmenin başta Çerkezköy olmak üzere tüm bölge halkına hayırlı olmasını temenni etti.
HAYIRLI OLSUN
Açılış töreni kapsamında dualar eşliğinde kurban kesildi. Kurban kesiminin ardından konuşan Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, “Çerkezköy her geçen gün daha da büyüyor. Bu büyüme yatırımcıların da dikkatini çekiyor. Genç kardeşlerimiz de bu güzel mekanı Çerkezköy’e kazandırarak hem birçok insana istihdam sağladılar, hem de bölge halkının güzel vakit geçirebileceği bir işletmeyi Çerkezköy’e kazandırdılar” dedi. Akın Yılmaz’ın ardından açılış kurdelesi kesildi. Davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Haber / Ahmet KARDEŞ