Var ailesinin acı günü

Büyükşehir Yasası kapsamında kapatılıp Çerkezköy'e bağlanan Veliköy Belediyesi'nde iki dönem ANAP ve CHP'den Meclis üyeliği yapan iş adamı Faik Var'ın annesi 87 yaşındaki Fethi

GÜNDEM 20.11.2015 17:44:00 0
Var ailesinin acı günü

Faik Var’ın annesi Fethiye Var, dün 04.00 saatlerinde Veliköy Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’ndeki evinde hayata gözlerini yumdu. Veliköy Belediyesi Merkez Camii’nde Cuma Namazı’na sonrası düzenlene cenaze namazına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Talip Sivri, kapanan Veliköy Belediyesi eski meclis üyeleri ile Var ailesinin eş, dost ve akrabaları katıldı.

MANDALI AYIP ETTİ
Fethiye Var’ın cenaze namazı için en ön safta hazır bekleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın kendisine doğru yaklaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın koluna girerek “Başkan sen gel yanımızda dur. Bize çok para lazım” diye konuşması cenazeye gelenleri şaşırttı.
Fethiye Var, Veliköy Mezarlığı’nda dualar eşliğinde toprağa verildi. Fethiye Var’ın 2’si erkek toplam 7 çocuk annesi olduğu öğrenildi.
Haber / Ahmet KARDEŞ