Üzdün bizi Faiko

Kardeş kuruluş olan Marmara Haber Gazetesi, Çerkezköy Haber Gazetesi, Radyo Haber ve T Haber Televizyonunda çalışan ve daha önce çalışmış olan arkadaş grubu önceki akşam dostluk maçında bir araya geld

GÜNDEM 20.11.2015 17:19:00 0
Üzdün bizi Faiko

Önceki akşam, kardeş kuruluşta bugüne kadar görev yapan ve halen mesailerini sürdüren gazeteciler, kendi aralarında Yıldırım Beyazıt Mahallesindeki Olimpiyat Halı Sahada dostluk maçı için bir araya geldi. Keyifli geçen mücadelede, herkesin keyfi maçın 37 dakikasında kaçtı. Kendi sahasından aldığı topla önüne geçen bütün rakiplerini çalıma dizen Çerkezköy Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Faik Onur Kaya, bu sırada ayağını yan basınca yere düştü.

ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Acı içinde kıvranan Kaya için hemen arkadaşları 112 Hızır acil Servisi'ni arayarak ambulans istedi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kaya, ambulansla Özel İrmet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tetkiklerde Kaya'nın sol ayak bileğinde kırık ve çıkık olduğu belirlendi.

İlk gece alçıya alınan Kaya'nın ayağı için dün cerrahi operasyon yapıldı. Ayağına platin takılan Kaya, başarılı geçen ameliyatın ardından odasına alındı. Kaya'yı, hastane odasında mesai arkadaşları, yakınları ve ailesi biran olsun yalnız bırakmadı. Geçmiş olsun Faiko.