Amatör kümede devre arası

Tekirdağ 1'inci Amatör Küme A ve B gruplarında önceki gün oynanan 9'uncu hafta müsabakalarının ardından devre arasına girildi. Gruplarda gelecek hafta sonu ise Ankara Garındaki patlamanın ardından il

SPOR 17.11.2015 16:11:00 0
Amatör kümede devre arası

A ve B Gruplarında 15 Kasımda oynanan müsabakaların ardından puan durumları ise şöyle oldu: A Grubu’nda hafta sonu oynadığı maçta Muratlı Halk Eğitim Spor Kulübünü 4-1 geçen Hayrabolu Belediyespor GK devre arasına girerken en yakın takipçisi Süleymanpaşa Yıldız GK takımına 4 puan fark atarak hafta sonu oynanacak erteleme maçlarında yenilse bile ilk devreyi 19 puanla lider kapatmayı garantiledi. Erteleme maçlarından önceki puan cetvelinde Hayrabolu Belediyespor GK takımını 15 puanla Süleymanpaşa Yıldız GK takımı izlerken 3’üncü sırada ise 14 puanlı 3 takımdan averaj farkıyla Çiftlikönüspor yer aldı. 14 puana sahip diğer iki takımdan Müreftespor 4’üncü olurken Muratlı Halk Eğitim Spor Kulübü ise 5’inci sırada kaldı. Kaptan Barbarosspor 12 puanla 6’ncı, Akçeşmespor 11 puanla 7’nci, Aydoğdu Gençlikpsor 9 puanla 8’inci, Tekirdağ Kartalspor 4 puanla 9’uncu ve son sırada yer alan Tekirdağ Altınovaspor ise bir puanla 10’uncu sırada kaldı.

LİDER HAFTAYI BAY GEÇTİ

B Grubu’nda ise puan cetvelinde ilk sırayı oynanan son maçlarda haftayı BAY geçen 21 puanlı Marmara Ereğli Belediyespor alırken onu 18 puanla Çorlu Trakya Balkanspor izledi. 12 puana sahip Vakıflar Güvenspor’un 3’üncü olduğu tabloda Trexta Çerkezköy Fevzipaşaspor 11 puanla 4’üncü Büyük Yoncalıspor ise 10 puanla 5’inci oldu. 7 puana sahip iki takımdan Çerkezköy Doğanspor 6 Ergenegücü Ulaşspor ise 7’nci sırada yer aldı. Ligin formsuz ekiplerinden Çukuryurtspor 4 puanla 8’inci Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise 3 puanla 9’uncu sırada kaldı.

Tekirdağ 1’inci Amatör Küme A ve B gruplarında oynanan son hafta maçlarından sonra yukarıdaki şekilde oluşan puan tablosu önümüzdeki hafta sonu yapılacak erteleme maçlarının ardından ilk yarının son halini alacak.