AK Parti yerel seçim çalışmalarına başladı

1 Kasım seçimlerinde oylarını büyük ölçüde artıran ve 2 olan milletvekili sayısını 3'e çıkaran AK Parti, 2 günde 11 ilçeyi gezerek seçmenlere ve partililere teşekkür etti.

GÜNDEM 8.11.2015 16:54:00 0
AK Parti yerel seçim çalışmalarına başladı

Teşekkür ziyaretlerine Çerkezköy'den başlayan AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün ile AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ve beraberindeki partililer, 2 günde 11 ilçeyi ziyaret etti. Burada parti teşkilatları ziyaret edildi ve hem partililere hem de seçmenlere teşekkür edildi.   

İlçe teşkilatı ziyaretlerinde yerel seçimlere vurgu yapan İl Başkanı Ahmet Akçay, yerel seçimlerin starını verdiklerini belirterek, "Tekirdağ halkımızın yerel seçimler sonrası yaşadıklarını hepimiz biliyoruz. Yolların durumu, altyapı çalışmalarında mesafe alınamaması ve diğer hizmetlerdeki aksamaları hepimiz müşahade ediyoruz. Yerel seçimleri alarak Tekirdağ halkına büyük bir mutluluk yaşatacağız. Şimdi nasıl genel seçimlerdeki başarı milletimizin yüzünü güldürdüyse yerel seçimlerde de AK Partimiz Tekirdağ’dan zafer elde etmeyi planlamaktadır. Tekirdağ halkı en güzel hizmetleri hak etmektedir. Bu şehir en güzel hizmetleri almaya layık bir şehir. Kimse bu şehrin vizyonunu daraltamaz." dedi.