İlk ziyaret Çerkezköy'e

1 Kasım seçimlerinde oy oranını büyük ölçüde artıran ve Tekirdağ'da 2 olan milletvekili sayısını 3'e çıkartan AK Parti teşekkür ziyaretleri başladı. AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet

GÜNDEM 5.11.2015 15:19:00 0
İlk ziyaret Çerkezköy

Burada bir konuşma yapan Akçay, "Milletimiz iradesini ortaya koydu. Bu bizim şükrümüzü artıran bir neticeydi. Yapmamız gerekenleri yapmaya çalıştık, Cenab-ı Hak da bizlere çok güzel bir netice verdi. Bunun için sonsuz şükürler ediyoruz."dedi. 

İLK ZİYARET ÇERKEZKÖY'E

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay beraberindeki Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün ile 26. dönem milletvekili adayları Ömer Karadeniz ve Adnan Argan ile birlikte AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Partilileri İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile AK Partili Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş ile İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

Ziyaretlerinden dolayı İl Başkanı Akçay ve milletvekillerine teşekkür eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe,Tekirdağ’da AK Parti’nin elde ettiği oy oranında İl Başkanı Ahmet Akçay ile İl Teşkilatı’nın önemli etkisi olduğunu söyledi.

HUZURDAN, BARIŞTAN YANA TERCİH YAPILDI
7 Haziran’da yapılan seçimlerin ardından tek başına iktidar olacak bir irade ortaya çıkmadığını belirten AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, "Milletimiz koalisyonu deneyin dedi. Denendi, çalışmalar yapıldı. Ancak bir hükümeti kurmak mümkün olmadı. Tekrar milletin iradesine başvurmak üzere yeniden sandığa gittik. Yaşananlar ve 7 Haziran’dan bu güne çekilen sıkıntılar da göz önüne alınarak milletimiz vicdanını, aklını tekrar ortaya koyarak olması gerekeni huzurdan barıştan yana tercih yaptılar.Bu seçimle istikrar ve umut kazandı. İç savaş kaos diyenler kaybettiler. Birlik ve kardeşlik kazandı, terör ve teröre yaslananlar kaybetti. Milletimiz ve ülkemiz kazandı. Millete tepeden bakan dayatmacı zihniyet kaybetti."dedi.

TEKİRDAĞ BAKAN İSTİYOR
AK Parti'nin Türkiye genelinde oylarını artırdığını belirten Tekirdağ 6.sıra milletvekili adayı Adnan Argan, "Trakya’dan 5 milletvekilimiz var. Artık Tekirdağ bir bakanı hak ediyor. Bu şekilde 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlere çok büyük bir avantajla girmiş olacağız.” dedi.
PARTİMİZİN RENGİNE ÇEVİRECEĞİZ
 1 Kasım günü ülkenin renginin değiştiğini belirten Tekirdağ 5.sıra Milletvekili adayı Ömer Karadeniz, "Haritanın büyük bir kısmı partimizin rengine dönüştü. İnşallah Tekirdağ’ın da rengini partimizin rengine çevireceğiz."dedi.
ÇERKEZKÖY'ÜN BÜYÜK ROLÜ OLDU
AK Parti'nin çiçeği burnunda milletvekili Metin Akgün,kendisinin meclise girmesinde Çerkezköy’ün büyük rolü olduğunu söyledi. Şimdiki hedeflerinin 2019 yerel seçimleri olduğunu belirten Akgün, İnşallah 2019 seçimlerinde belediyelerin büyük çoğunluğu AK Partili belediyeler olacaktır. 1 Kasım’da olduğu gibi bunu da çok çalışarak, birlik ve beraberlikle başaracağız. Ankara’da 3 milletvekili arkadaşımızla bölgemize hizmet gelmesinde elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.
BAYRAM HAVASINDA UYANDIK
2 Kasım sabahında güne bayram havasında uyandıklarını belirten AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, "Yeni dönemde Metin Akgün ağabeyimiz, ben ve Mustafa Yel ile birlikte Tekirdağ için  kol kola vereceğiz.Artık her yerde 3’ü bir arada olacağız
50 BİN OY FARK VAR
1 Kasım sonuçlarına baktığımızda Tekirdağ’da AK Parti ile CHP arasında yaklaşık 50 bin oy fark olduğunu belirten AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa yel, "Tekirdağ genelinde belediyelerde yaklaşık 10 bin kişi çalışıyor. Çalışanları aileleriyle birlikte düşündüğümüzde ortaya büyük bir sayı çıkıyor. 1 Kasım seçimleri öncesi belediyelerde çalışanlara baskı yapıldığını duyduk. Bu seçimlerle Tekirdağ’ın rengi kırmızıdan griye döndü. İnşallah 2019 seçimleriyle birlikte AK Parti’yi Tekirdağ’da birinci parti yapacağız” diye konuştu.