Her zaman destekçinizim

Türk Kızılayı Ergene Şube Başkanı Zeki Uzun ve beraberindekiler Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak'ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 4.11.2015 17:01:00 0
Her zaman destekçinizim

Ziyarete Uzun, yaptıkları faaliyetler ve hayata geçirmeyi planladıkları projelerle ilgili Kaymakam Kızıltoprak'ı bilgilendirdi.  Ergene Kızılay Şubesini kısa bir süre önce kurmalarına rağmen çok köklü hizmetleri halka sunduklarını belirten Uzun, ''İlçede şubemizi yeni kurmamıza rağmen kısa sürede çok yol aldık. Çalışmalarımızın tamamı insan odaklı. Bizim için önce insan geliyor. Bölgedeki çalışmalarımızda ve projelerimizde bizleri maddi manevi destekleyen Kaymakamımız Fatih Kızıltoprak'a da teşekkür ediyorum'' dedi. 

Kızılay'ın yaptığı çalışmaları kendisinin de yakından takip ettiğini belirten Kaymakam Kızıltoprak, yeni kurulmuş bir ilçe olmaları hasebiyle bir takım ihtiyaçların doğduğunu ve bu ihtiyaçların bir kısmının Kızılay Ergene Şubesi tarafından karşılanacağını söyledi.
Kızılay'ın çalışmalarına her zaman destekçi olmaya ve katkı sağlamaya devam edeceklerini belirterek,''Bölgemiz nüfus ve sanayi açısından çok kalabalık bir yerleşim alanına sahip. Eskiden köy olarak hizmet alan yerleşim alanları, şimdi mahalle olarak hizmet alıyor. Bu anlamda insanlarımızın çok çeşitli ihtiyaçları doğuyor. Kızılay ile birlikte zaman zaman projelere imza atarak, ihtiyaçları karşılamak için çalışacağız.'' dedi.
Ziyarette Uzun Kaymakam Kızıltoprak'a günün anısına plaket takdim etti.