Başkandan uyarı: "Yüzünüzü asmayın"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personeline, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından hizmet içi eğitim verildi.

GÜNDEM 4.11.2015 17:00:00 0
Başkandan uyarı: "Yüzünüzü asmayın"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesi'nde gerçekleştirilen eğitime Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Oral Karakaya, Genel Sekreter Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Ünsal ile daire başkanları ve çok sayıda personel katıldı. Eğitim toplantısının açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kamuda etik kültür konusunu çok önemsediğini belirterek, "Büyükşehir Belediyesinin personeli olmak bir ayrıcalık olacak. Hizmet ettiğiniz vatandaşlara yüzünüzü asma hakkınız yok. Vatandaşa her zaman güler yüzlü olacaksınız, mutlaka bu günden daha fazla çalışmamız gerekiyor. İşe gelirken saate bakacaksınız giderken bakmayacaksınız.

Her biriniz bir personel olarak çarşıda ve her yerde gördüğü aksaklıkları gerekli birimlere bildireceksiniz.” dedi. Albayrak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin ISO 9000 belgesi almak için çalışmalara başladığını da sözlerine ekledi. Ardından Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Kaan Kaytancıoğlu  kamu yönetimine genel bakış, kamu yönetiminde etik kültürü, kamu yönetiminde etik dışı davranışlar ve kamu yönetiminde etik davranışlar kazanımlar ve iyi uygulamalar  konularında personele eğitim verdi.