Doğanspor BAY geçecek

Tekirdağ 1. Amatör Lig takımlarından Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, haftayı BAY geçeceklerini ve bir sonraki maçlarını da 16 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacaklarınÄ?

GÜNDEM 4.11.2015 17:00:00 0
Doğanspor BAY geçecek

BAY geçecekleri haftayı çok iyi değerlendirmek istediklerini kaydeden Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, “Önümüzdeki hafta deplesmanda Çorlu Balkanspor ile karşılaşacağız. Maça mutlak üç puan için çıkacağız. Takımlar için BAY geçtikleri hafta, bir sonraki maça hazırlanmaları için önemli bir fırsattır. Biz de bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyoruz. Gelecek hafta deplasmanda grubumuzun güçlü ekiplerinden Çorlu Balkanspor ile deplasmanda oynayacağız. Bu maça çok sıkı şekilde hazırlanıyoruz. Rakibimiz karşısına mutlak üç puan almak için çıkacağız. Zorlu ve zevkli bir müsabaka olacağına inandığım bu maçta üç puan alarak ligdeki iddiamızı da güçlendirmek istiyoruz” dedi.

YÜKSELİŞİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

1.Amatör Lig’de Çerkezköy Doğanspor olarak 6 maçta 2 galibiyet, bir beraberlik ve 3 mağlubiyet aldıklarını sözlerine ekleyen Kazım Asbaş, “Şu an 7 puanla puan cetvelinde 4’üncü sıradayız. 6 maçta rakip filelere toplam 15 gol attık ve kalemizde de 12 gol gördük. Doğanspor, Çorlu Balkanspor maçıyla birlikte yükselişini sürdürmeye devam edecektir. Tüm takım bu maça kilitlendi” ifadelerini kullandı.

OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM

Çorlu Balkanspor maçında sahaya üç puan almak için çıkacaklarını dile getiren Asbaş, “Üç puanı almak için gereken oyunu sergileyeceğiz. İnşallah her hangi bir aksilik yaşamayız ve üç puanı alan taraf biz oluruz. Amacımız alacağımız galibiyetle yükselişimizi sürdürmektir. Ben oyuncularıma güveniyorum. Bu hafta ve önümüzdeki hafta maç gününe bir gün kalana dek çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek” diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN