Vatandaş gazetesi 68 yaşında

Edirne'nin ilk yerel gazetesi olan ve 3 Kasım 1948'de merhum M. Kemal Özer tarafından kurulan Vatandaş gazetesi, dün 67 yılını geride bırakarak 68. yayın yılına girdi.

GÜNDEM 4.11.2015 09:40:00 0
Vatandaş gazetesi 68 yaşında

Gazetenin 68. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Vatandaş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Baran Yazgan, Vatandaş Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Emre Sedef, Vatandaş Gazetesi emekli Yazı İşleri Müdürü Hüsnü Saçkesen ve Vatandaş Gazetesi eski köşe yazarı Beyazıt Sansı, birlikte doğum günü pastasını kestiler.

Vatandaş Gazetesi’nin Edirne’nin köklü bir yayın kuruluşu olduğunu ifade eden Yazgan, “5 yıl önce devralmış olduğumuz bayrağı, daha da ileriye taşımış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bölgenin kalıcı en önemli değerlerinden olan Vatandaş Gazetesi, aynı zamanda dönemimizde çok daha modern ve ulaşılabilir bir hale gelmiştir Bundan 68 yıl önce kurulan ve günümüzde şirketimiz tarafından yayın hayatına devam eden Vatandaş Gazetesi, önümüzdeki yıllarda daha da güçlenerek toplumla bütünleşik, ilkeli yayıncılık anlayışını sürdürmeye devam edecektir” dedi.
Vatandaş Gazetesi’nin 68. yayın yılına erişmesinin gururunu yaşadıklarını ifade eden Yazı İşleri Müdürü Emre Sedef, “Edirne Özel Sağlık Hizmetleri Ticaret A.Ş. ailesine katılışının ardından tarafsız ve herkese eşit mesafede duran yayıncılığıyla toplumun ve siz değerli okuyucularımızın beğenisini kazanan Vatandaş Gazetesi, yeni yaşında da okuyucularına doğru, tarafsız ve güvenilir haberi veren, doğru bildiği konuların üzerine kararlılıkla gitmeye devam eden bir gazete olmaya devam edecektir. Vatandaş Gazetesi'nin 68. doğum günü vesilesiyle bunu tekrar hatırlatmakta fayda olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.