1911 yuvada

Tekirdağ Süper Amatör Lig'in iddialı ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor, aylar sonra sahasına kavuştu. Zemindeki bozukluklar nedeniyle bakıma alınan Mustafa Uğraş Stadı'nda bakım çalışmaları sona

GÜNDEM 3.11.2015 14:46:00 0
1911 yuvada

1911 Çerkezköyspor, Çorlu Gençlerbirliğispor maçı hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Önceki gün Olimpiyat Halı Saha’da antrenmana çıkan 1911 Çerkezköyspor futbol takımı, uzun bir aradan sonra dün ilk kez Mustafa Uğraş Stadı çimleri üstüne çıktı. Aşırı sıcaklardan dolayı sahanın zemininin altı mantar yapınca, bakıma alınan Mustafa Uğraş Stadı’nda uzun süredir kumlama çalışması yapılıyordu.

Çalışmalar nedeniyle kendi sahasında oynaması gereken Ergene Belediyespor maçını Kapaklı Futbol Sahası’nda oynamak zorunda kalan 1911 Çerkezköyspor, Pazar günkü Çorlu Gençlerbirliğispor maçını Mustafa Uğraş Stadı’nda oynayacak.

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Muratlı Belediyespor deplasmanında sakatlanan futbolcuların hızla iyileşmesi teknik heyetin yüzünü güldürürken, sakatlığı devam eden Hakan Tice, dünkü antrenmana katılmadı. 1911 Çerkezköyspor'un dünkü antrenmanını ziyaret eden Kulüp Başkanı Murat Narçın, takımın başarılı futbolcusu Mesut Aytemiz’in doğum gününü kutladı. Mesut, kendisi için özel olarak hazırlatılan doğum günü pastasını takım arkadaşları ile birlikte keserken, arkadaşları ve hocaları Mesut’a sağlıklı ve başarılı bir ömür diledi.

ÇOK MUTLUYUZ

Sahalarına kavuştukları için çok mutlu olduklarını söyleyen 1911 Çerkezköyspor Teknikdirektörü Sefer Ekizoğlu, “Futbolcularımın morali arttı. Oyuncularım Muratlı deplasmanında kaybedilen 2 puandan dolayı çok daha hırslandı. Antrenmanlarda gösterdikleri performans bizi çok mutlu ediyor. Muratlı Belediyespor karşısında oynadığımız futbolu Çorlu Gençlerbirliğispor karşısında da oynarsak, rahat bir galibiyet elde ederiz. Ben oyuncularıma güveniyorum” diye konuştu.

ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN BAŞARISI

Takımın genç ve başarılı isimlerinden Selçuk Tekeci, “Lige çok iyi bir başlangıç yaptık. İlk iki maçımızı rahat bir şekilde kazandık. Muratlı Belediyespor karşısında çok daha iyi oynamamıza rağmen şanssızlığımızın kurbanı olup karşılaşmadan beraberlikle ayrıldık. Fakat şimdi çok daha hırslıyız. Haftasonu kendi sahamızda taraftarımızın önünde Çorlu Gençlerbirliğispor ile karşılaşacağız. Hocamın şans vermesi halinde takımımın başarısı için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ancak önemli olan kimin gol attığı ya da kimin forma giydiği değil, önemli olan 1911 Çerkezköyspor’un başarısıdır. Maçta formayı kimin giyeceğine hocamız karar verir. Bize düşen, görev verildiğinde bunu en iyi şekilde yerine getirmektir” dedi.

SELÇUK TEKECİ KİMDİR

8 Ocak 1993 İstanbul Bakırköy doğumlu olan Selçuk Tekeci, futbol hayatına 31 Mart 2005 yılında Bahçelievler İdmanyurduspor’da başladı. 2005-2007 yılları arasında Bahçelievler İdmanyurduspor forması giyen Selçuk Tekeci, daha sonra Söğütlüçeşmespor’a transfer oldu. Burada bir sezon oynayan başarılı futbolcu, sonrasında ise Damlaspor ile anlaştı. 2009-2010 sezonunda Damlaspor forması giyen genç oyuncu, 2012 yılında ise Büyükçekmece Tepecikspor’a transfer oldu.

2012-2013 sezonunda Batı Trakya Türklerispor kulübüne transfer olan genç oyuncu, 2013-2014 sezonunda ise Vefaspor formasını terletti. Selçuk Tekeci 2015-2016 futbol sezonu öncesinde ise 1911 Çerkezköyspor’a transfer oldu. 22 yaşındaki yetenekli futbolcu Bölgesel Amatör Ligi’nde 2 karşılaşmada forma giymiş 1 de gol atmış.

Haber / Ahmet KARDEŞ