Sakatlar iyileşiyor

Çerkezköy'ün Tekirdağ Süper Amatör Lig'deki tek temsilcisi 1911 Çerkezköyspor, hafta sonu oynayacağı zorlu Çorlu Gençlerbirliğispor maçı hazırlıklarını, dün saat 14.00'da

SPOR 2.11.2015 17:35:00 0
Sakatlar iyileşiyor

1911 Çerkezköyspor, 1 Kasım seçimleri dolayısıyla lige verilen arayı çok iyi değerlendiriyor. Muratlı Belediyespor deplasmanında 7 oyuncusu sakatlanan 1911 Çerkezköyspor’da sakatların hızla iyileşmesi teknik heyetin ve yönetimin yüzünü güldürüyor. Takımın dünkü antrenmanına izinli olan Oğuz Kaptan, Hakan Tice ve Hayrettin katılmazken, sakatlıkları devam eden Salih İzmir ve Mesut Aytemiz ise takımdan ayrı çalıştı.

ŞANSSIZLIĞIMIZI YENEMEDİK

Antrenman öncesi futbolcularıyla konuşan 1911 Çerkezköyspor Teknikdirektörü Sefer Ekizoğlu, “Muratlı Belediyespor maçında gösterdiğiniz performanstan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Puan kayıpları bizim için elbette çok önemli fakat siz bütün maçları böyle oynayın. Gerisi önemli değil. Muratlı maçında şanssızlığımızı yenemedik” diye konuştu.

TÜM MAÇLARIMIZA 3 PUAN İÇİN ÇIKACAĞIZ

Çorlu Gençlerbirliğispor maçının kendileri için çok önemli olduğuna vurgu yapan Sefer Ekizoğlu, “Biz çok güçlü bir ekibiz. Takım oyununu çok iyi sergiliyoruz. Oyuncularımın hepsi çok kaliteli. Tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz fakat hiçbir rakibimizden korkmuyoruz. Bu nedenle içeride ya da dışarıda fark etmez, biz tüm maçlarımıza 3 puan için çıkacağız” ifadelerini kullandı.

HASRET BİTİYOR

Uzun bir aradan sonra Mustafa Uğraş Stadı’nda taraftarlarının önüne çıkmaya hazırlandıklarını sözlerine ekleyen Teknikdirektör Ekizoğlu, “Yaklaşık 2 aydır sahamızda bakım onarım çalışmaları yapılıyordu. Çalışmalar tamamlanmak üzere. İnşallah bir aksilik çıkmazsa, Çorlu Gençlerbirliğispor maçını, kendi sahamızda, taraftarımızın da desteğini arkamıza alarak oynayacağız” dedi.

ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİSPOR MAÇINA ODAKLANDIK

Takımın genç file bekçisi Sedat Çolak da takımdaki herkesin Çorlu Gençlerbirliğispor maçına konsantre olduğunu belirterek, “Muratlı Belediyespor maçında kaybettiğimiz 2 puanı unutup, Çorlu Gençlerbirliğispor maçına odaklandık. Arkadaşlarım ve ben bu sezon şampiyonluğa gönülden inandık. Şampiyon olup, seneye Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edebilmek için elimizden geleni yapacağız. Bu yolda taraftarlarımızın da desteğini bekliyoruz” diye konuştu.  

 

SEDAT ÇOLAK KİMDİR?

7 Ekim 1988 tarihinde Erzincan’da dünyaya gelen başarılı kaleci, futbol hayatına 14 Mart 2002 tarihinde Çerkezköyspor’da başladı. 2002-2008 yılları arasında Çerkezköyspor formasını terleten Sedat Çolak, daha sonra Kütahyaspor’a transfer oldu. 2008-2010 yılları arasında Kütahyaspor forması giyen başarılı kaleci, 2011 yılında tekrar Çerkezköyspor’a döndü. Bir sezon daha Çerkezköyspor forması giyen Sedat Çolak, daha sonra Çorluspor’a, ardından da Çorlu Kültürspor’a transfer oldu. 2014 yılında Tekirdağspor ile anlaşan Sedat Çolak, şimdilerde ise 1911 Çerkezköyspor’un başarısı için ter döküyor. Sedat Çolak, Bölgesel Amatör Lig’de de toplam 12 maçta forma giydi.

Haber / Ahmet KARDEŞ-Onur AYDIN