Gümüş terfi aldı

Çerkezköy Belediyesi'nde 1995 yılında Kontrol Mühendisi olarak işe başlayan ve bu süre zarfından çeşitli birimlerde müdürlük yapan Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, Belediye Başkan

GÜNDEM 2.11.2015 17:33:00 0
Gümüş terfi aldı

Kontrol Mühendisliği görevinin ardından Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü birimlerinde Müdürlük yapan ve Çerkezköy eski Belediye Başkanı Ali Ertem döneminde de 2 yıl başkan yardımcılığı görevinde bulunan Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, sonrasında Fen İşleri Müdürü olarak Çerkezköy Belediyesi’ndeki görevine devam etti. Başarılı çalışmalarıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan Gümüş, dün Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından ödüllendirildi ve Başkan Yardımcısı görevine getirildi. Gümüş, yardımcılık görevinin yanı sıra Fen İşleri Müdürlüğü'ne de vekalet edecek.
5 BAŞKAN YARDIMCISI VAR
Çerkezköy Belediyesi'nin 3'ü bürokrat, 2'si ise siyasi olmak üzere 5 başkan yardımcısı kadrosu bulunuyor. İdari kadroda bulunan Esengül Güven ve Mustafa Gümüş'ün ardından bu kadroya Kemal Gümüş de dahil oldu. İmdat Özgör ise siyasi kadroda başkan yardımcılığı görevini sürdürüyor. Çerkezköy Belediyesi'nin bir adet boş başkan yardımcılığı kadrosu bulunuyor.