Yerimizde saydık

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, "CHP olarak 1 Kasım seçimlerinde yerimizde saydık.Bu seçimde AKP'yi tebrik ediyorum."dedi.

GÜNDEM 2.11.2015 17:21:00 0
Yerimizde saydık

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, düzenlediği basın toplantısıyla 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi. CHP olarak Çerkezköy’de oylarını 500 kişi artırdıklarını belirten Öztürk, "Bundan önceki seçime göre aynı sayılır. 7 Haziran seçimlerinde  CHP olarak Çerkezköy’de 23 bin 500 oy aldık.1 Kasım seçimlerinde de 24 bin oy aldık.CHP olarak biz sadece yerimizde saydık.Bu seçimde AKP’yi tebrik ediyorum.”dedi.

OYLARI AK PARTİ'YE KAYDI
1 Kasım seçimlerinde MHP ile HDP'nin oy kaybettiğini belirten Öztürk, bu partilerin oylarının AK Parti'ye kaydığını iddia etti. Haziran seçimlerinden bu yana Çerkezköy'e 3 bin 500 kişinin göç etiğini belirten Öztürk, " Çerkezköy’de CHP olarak kayıp oyumuz yok. Sadece oylarımızı çoğaltamadık.CHP seçmeni olduğu yerde kaldı.Bir yere gitmedi.  CHP’nin projelerini  gerçekleştirmek  için  7 Haziran seçimlerinde nereden bulacaklar kaynak yok diyen AKP bu seçimde CHP’nin projelerini  kopya ederek kendi projesi gibi anlatarak oy topladı. Şu an Türkiye’de ciddi anlamda ekonomik bir sıkıntı var. Temennimiz bu sorunların çözümlenmesidir.” dedi.
Haber/Seyit SÜREN