Büyük bir teveccüh var

MHP'den istifa ettikten sonra Tekirdağ Bağımsız Milletvekili adayı olan Mustafa Ordu,seçim çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, "Gördüğümüz manzara insanlarda büyük bir tevecc?

GÜNDEM 28.10.2015 14:07:00 0
Büyük bir teveccüh var

Tekirdağ Bağımsız Milletvekili adayı Mustafa Ordu,  Enesoğlu Pastanesinde basın toplantısı düzenledi. Pazar günü vatandaşların sandığa gideceğini belirten Ordu, "Seçim çalışmalarımızda son günlerinde çalışmaları Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerinde devam edeceğiz. Diğer ilçelerimizi ikişer kez gezdik. Mümkün mertebe her mahalle ve köylere ulaşmaya çalıştık.” dedi.

AHDE VEFA BEKLİYORUM
Çerkezköy ve Kapaklı'daki vatandaşların ahde vefa göstermelerini beklediğini belirten Ordu, “Yapılan hizmetleri görev ve bu hizmetlerden yararlanan Çerkezköy ve Kapaklı’da ikamet eden tüm vatandaşların ahde vefa göstermelerini bekliyorum.  1 Kasım'da değerli Çerkezköy, Kapaklı ve Saray halkından beni yalnız bırakmamalarını istiyorum. Birileri çıkıp da kendi açılarındaki hesapları ortaya koyup kazanamaz diye kelimeler kullanılıyor. Açık söylüyorum benim kazanamayacağım ve kazanacağım milletin oy vermesiyle belli olur” dedi.
Trakya bölgesinin olmazsa olmazlardan birisinin sağlık konusunda kanser hastanesini olmaması olduğunu belirten Ordu, seçildiği takdirde millete hizmet edeceğini belirterek, "Bugün Tekirdağ’ımızda kansere sebebiyet veren Ergene Nehrini pisleten kimyasallardan temizlenmesi gerekiyor. Tam teşekküllü bir kadın hastalıklarının üstesinden gelecek bir hastanenin de kurulması gerekiyor. 30 yıl önce evlenen bayanların nikah tarihleri baz alınarak devlet tarafından emekli edilmesi gerekir” dedi.
Ordu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Mevcut seçilen ve seçilecek 6 vekilin içinde beni tercih etmelerini arzuluyorum. Gezilerimde bize ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza ve esnafımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.