Köfteler Öztrak'tan

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili ve 1. sıra adayı Faik Öztrak, seçim çalışmaları kapsamında partililer ve vatandaşlarla Süleymanpaşa'daki bir restoranda bir araya geldi. Burada üzerin

GÜNDEM 27.10.2015 13:40:00 0
Köfteler Öztrak

Öztrak'ın pişirdiği köfteler ise davetlilere ikram edildi. Yemeğin ardından bir konuşma yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, AK Parti hükümetini eleştirerek, "2002'de bitme noktasına gelen PKK'yı diriltip yanına bir de IŞİD belasını ekleyen aynı partidir. Bu millet bunların hesabını sandıkta sorar. AKP'ye tokadı sandıkta vurur. "dedi.

ÖNLÜK GİYDİ, KÖFTE PİŞİRDİ

1 Kasım seçimlerine sayılı günler kalırken, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, seçim çalışmaları kapsamında Süleymanpaş'da partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.Bir lokantada düzenlenen buluşma sırasında Öztrak, üzerine önlük giydi ve mangalın başına geçerek Tekirdağ Köftesi pişirdi. Öztrak mangal başında yaklaşık 2 kilo köfte pişirirken, mangal ustası, pişirme kıvamını beğendi ve Öztrak'a tam not verdi.

5 TEMEL SORUN VAR
Öztrak ve mangal ustasının pişirdiği köfteler davetlilere ikram edildi. Yemeğin ardından katılımcılara seslenen Öztrak, 7 Haziran sonrasında Türkiye'nin 5 temel sorun alanı olduğunu ve, bunlar çözülmeden Türkiye'nin yol alamayacağını söylediklerini belirterek, "Neydi bu alanlar? Yıpratılan hukuk düzeni, dış politika, ekonomi, eğitim ve toplumsal barış.Evet biz bu alanlardaki sorunları çözmek için geniş tabanlı bir hükümet kurmak üzere masaya oturduk. Ülkenin kaybedecek vakti yok dedik.13 Temmuz'da görüşmeler başladı. CHP heyetinde ben de yer aldım. Şunu açıkça ifade edeyim. Koalisyon görüşmelerinin sonunda AKP koalisyon değil, Türkiye'yi seçime götürecek kısa süreli bir seçim hükümeti kurmayı teklif etti.Oysa ülkemizin ihtiyacı olan sorunları çözecek gerçek bir hükümetti. Davutoğlu'nun Saray vesayetinden çıkamaması Türkiye'nin önünü tıkadı.Masaya oturmamızla birlikte önce ekonomide olumlu bir hava yaşandı, Türk Lirası, dolar karşısında güçlenmeye başladı.Fakat AKP yüzünden koalisyonun kurulamamasının ardından 15 günlük sürede TL dolar karşısında en çok değer yitiren para birimlerinden biri oldu.”dedi.
ÜLKENİN 101.5 MİLYAR TL’Sİ HEBA EDİLDİ
Öztrak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz emekliye iki ikramiye, asgari ücret 1500 TL, aile sigortası, çiftçiye ucuz mazot derken, "Kaynak nerede?" diye soranlar koalisyon görüşmelerinin önünü tıkadı, koalisyon kurulamayacağının ortaya çıkmasından itibaren 15 günde dolardaki artışın, borsa şirketlerinin değerindeki erimenin ve erken seçimin toplam maliyeti 101.5 milyar Türk lirasını buldu.7 Haziran'a giderken "Kaynak nerede?" diyen parti bu ülkenin 101.5 milyar TL'sini heba etti.Unutmayın,7 Haziran'a giderken "Kaynak nerede" diyen partiyle, 1 Kasım’a giderken bizim seçim beyannamemizi kopyalayan aynı partidir.”dedi.