Haydi bir el atın

Tekirdağ'da, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana Gençlik Kollarından Milletvekilliği'ne kadar değişik kademelerde görev alan partililer 'Büyük Buluşma' adı altında düzenlene programda bir araya geldi. 1 Kasım Ã?

GÜNDEM 22.10.2015 17:37:00 0
Haydi bir el atın

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, bir restoranda 'Büyük Buluşma' adı altında program düzenledi. Programa partinin kuruluşundan beri görev yapmış İl Başkanları, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve milletvekili adaylarının yanı sıra AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri ve adayları Mustafa Yel ve Ayşe Doğan'da katıldı. Açılış konuşmasını yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, ‘Farklı dönemlerde, farklı unvanlarla, farklı mekanlarda da olsa, buradaki insanlar, sizler,bizler, abiler,kardeşler, hepimiz ortak bir iyilik için çalışan insanlarız. Ortak iyilik şudur.Bu millet düştüğü yerden kalksın.Bu medeniyet yeniden insanlığa adalet, merhamet, paylaşma ve kardeşliğin lezzetini tattırsın.Bu coğrafya yeniden huzurun, selametin, emin olmanın adresi olsun.Yeryüzünde zulüm, haksızlık, arsızlık azalsın.Ortak iyiliğimiz budur.Hepimizin peşinde koştuğu ortak iyilik budur.Bu bir ahlak yoludur, bu bir rıza yoludur, bu bir erdemliler yoludur. Biz, siz, hepimiz siyaseti işte bu ortak iyiliklerimiz için yapıyoruz. Biliyoruz ki, yaptığımız zerre iyilik defterimizde yer alır, insanların kalbinde yer alır, tabiat kitabında yer alır, büyük terazide yer alır."dedi.

TÜM GAYRETİNİZİ GÖSTERİN

1 Kasım öncesi partililerden tüm gayretlerini göstermelerini isteyen İl Başkanı Ahmet Akçay, ‘1 Kasım’a az bir gün kaldı.Hani derler ya “Hadi bir el atın.' İşte onu demek istiyoruz.Siz yılların tecrübesine sahipsiniz.Siz az zamanda çok işin, dar vakitte çok emeğin nasıl ortaya konacağını bilirsiniz.Şimdi sizin o bereketli adımlarınıza, bereketli dualarınıza, etkili selamlarınıza, sonuç alıcı çalışmalarınıza ihtiyacımız var.Memleketimiz için, insanımız için, idealimiz için talep ediyoruz.13 yılda alınan iyi mesafeler geri gitmesin, daha ileri taşınsın diye istiyoruz.Çocuklarımız-torunlarımız daha iyi bir Türkiye’ye uyansın diye istiyoruz. Dik duralım ki yanlışlarımızı düzeltecek vaktimiz olsun diye sizden destek istiyoruz." dedi.