29 gün sonra İstanbul seferleri başlıyor

AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı, 21 Ekim Gazeteciler Bayramı nedeniyle gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve 2. sıra adayı Ayşe Doğan ile 5. sıra adayı Ömer

GÜNDEM 21.10.2015 15:23:00 0
29 gün sonra İstanbul seferleri başlıyor

Burada gazetecilerin bayramını kutlayan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, düzenleme çalışması nedeniyle verilen 3 yıllık aranın ardından önceki gün çift yönlü olarak başlayan Çerkezköy-Uzunköprü-Kapıkule tren seferlerinin, 19 Kasım tarihinden  itibaren İstanbul yönüne de başlayacağını belirtti. Doğan, Saray-Kapaklı yolunun ise Büyükyoncalı'ya kadar tamamlandığını, yıl sonuna kadar da tamamen biteceğini açıkladı. 

İSTANBUL YÖNÜNE SEYAHAT 19 KASIM'DA BAŞLIYOR

AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı 21 Ekim Gazeteciler Bayramı dolayısıyla dün Kapaklı'daki  Pideland isimli restoranda düzenlediği kahvaltıda  Kapaklı ve Çerkezköy’de görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Kahvaltıda konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, önceki gün Kapıkule yönüne başlayan tren seferlerinin, 19 Kasım itibariyle İstanbul yönüne de başlayacağı söyledi.
BASIN BİZİM HER ŞEYİMİZ
21 Ekim Gazeteciler Bayramı dolayısıyla düzenlenen kahvaltı etkinliğine AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Ömer Karadeniz, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, AK Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Nezahat Erdoğan, parti yönetimi ile Kapaklı ve Çerkezköy’de faaliyet gösteren basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, “Basın bizim her şeyimizdir. Onlar, devlet ile halk arasında köprü vazifesi görmektedirler. Dolayısıyla tüm gazeteci kardeşlerimizin 21 Ekim Gazeteciler Bayramı’nı kutluyorum” dedi. Bezgin, “Gönül isterdi ki rahmetli Şinasi abimiz de bugün bizimle olsaydı. Kendisini rahmetle anıyoruz” dedi.
KAR DEMEDEN KIŞ DEMEDEN ÇALIŞIYORSUNUZ
Konuşmasına gazetecilerin bayramını kutlayarak başlayan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz ise “Tüm demokratik ülkelerde olduğu gibi Türkiye’de de medya yasama, yürütme ve yargıdan sonra dördüncü güçtür. Biz siyasetçiler medyasız yapamayız. Medya, bizim söylediklerimizi tarafsız ve en hızlı şekilde topluma aktarmaktadır. Kar demeden kış demeden çalışıyorsunuz. Sizler toplumun aynasısınız. Bu vesile ile sizlere çalışmalarınızdan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.
BİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADINIZ
Gazeteciler Bayramı’nda basın mensupları ile bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ise “İyi günde kötü günde bizi hiç yalnız bırakmadınız. Sizlerin tarafsız haberleri bize her zaman enerji verdi. Sizlerle birlikte ülkenin birlik ve beraberliği için elimizden geleni yapacağız” dedi.
2015 SONUNA KADAR BİTECEK
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ile birlikte Karayolları Genel Müdürlüğü ile görüştüklerini söyleyen Ayşe Doğan, “Saray-Kapaklı yolunun Saray-Büyükyoncalı kısmı tamamlandı. Büyükyoncalı-Kapaklı kısmında çalışmalar devam ediyor. 2015 sonuna kadar hava şartlarının el vermesi durumunda burası da tamamlanacak” dedi.
TRENLERİMİZ OLDUKÇA KONFORLU
Önceki gün düzenlenen törenle Çerkezköy-Kapıkule tren seferlerinin başladığını anımsatan Ayşe Doğan, “İlk tren seferine biz de katıldık. Trenlerimiz oldukça konforlu. Buradan sizler aracılığıyla bir müjde daha vermek istiyorum. Çerkezköy-İstanbul tren seferleri de 19 Kasım itibariyle başlayacak. Şimdiden milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Haber / Ahmet KARDEŞ