Süper Lig'de ilk hafta panoraması

Tekirdağ Süper Amatör Lig, hafta sonu oynanan müsabakalarla resmen başladı. Hafta sonu oynanan 6 karşılaşmada toplam 21 gol atılırken, Muratlı Belediyespor haftayı BAY geçti.

GÜNDEM 20.10.2015 16:43:00 0
Süper Lig

Tekirdağ Süper Amatör Lig, 17 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’da oynan Çorlu Kültür Spor-Şarköyspor karşılaşması ile start aldı. Karşılaşmayı ev sahibi ekip Çorlu Kültürspor 3-0 kazandı. Ligdeki diğer karşılaşmalar ve alınan sonuçlar ise şöyle: “Saray Belediyespor0-1Malkara Belediyespor. Kapaklıspor 3-2 1461 Karadenizspor. Büyük Çınarlıspor 1-4 Çorlu Gençlerbirliğispor. Aşağı Sevindiklispor 1-2 Sitespor. 1911 Çerkezköyspor 3-1 Ergene Belediyespor. Muratlı Belediyespor ise haftayı BAY geçti.

 

SİTESPOR DEPLASMANDA GÜLDÜ

Kapaklı’yı bu sene Tekirdağ Süper Amatör Lig’de Kapaklıspor ve Sitespor temsil ederken, Çerkezköy’ü ise 1911 Çerkezköyspor temsil ediyor. Sitespor, deplasmanda karşılaştğı Aşağı Sevindiklispor’u Uğur Hasko ve Mert Arslanalp’in golleri ile 2-1 mağlup etti. Sitespor yönetimi, lige 3 puanla başladıkları için çok mutlu olduklarını, takımın ilerleyen haftalarda çok daha iyi bir tablo çizeceğine inandıklarını belirtti.

KAPAKLISPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI

Kapalı’nın Süper Amatör Ligdeki bir diğer temsilcisi Kapaklıspor ise evinde 1461 Karadenizspor’u konuk etti. Kapaklıspor, seyirci avantajı ile çıktığı bu karşılaşmadan Ufuk Törin, Serdar İşar ve Mert’in golleriyle 3-2 galip ayrılmasını bildi. Bu sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Kapaklıspor yönetimi, kendilerinden desteklerini esirgemeyen tüm Kapaklıspor taraftarlarına teşekkür etti.

MAÇIN ADAMI TOLGA

1461 Karadenizspor karşısında oldukça etkili bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor’da en çok dikkat çeken isim ise takımın yeni transferlerinden Tolga oldu. Rakibin sol kanadını adeta felç eden genç oyuncu, bu sezon formayı kimseye kaptırmayacağa ve adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Takımda öne çıkan bir diğer isim ise Serdar İşar oldu. Attığı şık kafa golüyle takımına beraberliği getiren Serdar, Mert’in kafa golünde de çok şık bir asiste imza attı.

GOLLER YENİ TRANSFERLERDEN GELDİ

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de Çerkezköy’ün tek temsilcisi olan 1911 Çerkezköyspor ise Kapaklı Futbol Sahası’nda kendi seyircisi önünde Ergene Belediyespor ile karşılaştı. Zayıf rakibi karşısında oldukça rahat oynayan 1911 Çerkezköyspor’u zafere taşıyan goller ise Salih ve Deniz’den (2) geldi. 1911 Çerkezköyspor’da ise öne çıkan isimler attığı 2 golle Deniz ile kanatlarda mükemmele yakın oynayan Oğuz Kaptan ve Emrah Çilingir oldu.

İŞTE GELECEK HAFTA PROGRAMI

Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 3’üncü Hafta Programı ise şöyle: “25 Ekim Pazar günü saat 13.00’da Malkara 14 Kasım Stadı’nda Malkara Belediyespor, Çorlu Kültürspor’u konuk edecek. Ergene Belediyespor ise aynı gün aynı saatte sahasında Muratlı Belediyespor ile karşılaşacak. 1911 Çerkezköyspor ise 25 Ekim Pazar günü saat 13.00’da Kapaklı Futbol Sahası’nda Sitespor’a konuk olacak. General Basri Saran Stadı’nda Çorlu Gençlerbirliğispor ile Aşağı Sevindiklispor karşı karşıya gelecek. 13 Kasım Sahası’nda 1461 Karadenizspor, Büyük Çınarlıspor’u, Şarköy Sahası’nda da Şarköyspor Kapaklıspor’u konuk edecek. Saray Belediyespor ise haftayı BAY geçecek. 

Haber / Ahmet KARDEŞ