Film sahnesi değil, gerçeğin kendisi

Kapaklı'nın Karaağaç Mahallesi'nde sokak arasında yapılan yemekli düğün eğlencesinde yaşananlar filmlere konu olacak türde.

GÜNDEM 19.10.2015 21:09:00 0
Film sahnesi değil, gerçeğin kendisi

Çerkezköy Tepe Emlak Konutlarının bulunduğu yerden 19 yaşındaki K. isimli genç kız kardeş olan S.P.,T.P.,O.P., tarafından iddiaya göre kaçırıldı ve ardından Karaağaç Mahallesi'ndeki bir apartmanın 2. katında alıkonuldu. Burada şüphelilerden biri, yine iddiaya göre genç kıza tecavüz etti.

YEMEK MASASININ ÜZERİNE DÜŞTÜ
Mahallede, kızın alıkonulduğu iddia edilen apartmanın hemen önünde ise yemekli bir düğün eğlencesi düzenlendi. Bu sırada ikinci katta alıkonulduğu öne sürülen genç kız intihar girişiminde bulundu ve kendisini balkondan aşağıya attı. Sokakta kurulan yemek masasının üzerine düşen genç kız yaralandı.
KOŞARAK KAÇTI
İddiaya göre, genç kızı kaçırdığı iddia edilen ve düğün yemeğinde bulunan kardeşlerden biri, kaçırılan kızın intihar girişiminde bulunduğunu görünce paniğe kapılarak kalabalığın arasından koşarak kaçmaya başladı. 

ÖLÜMDEN KEMER TOKASI KURTARDI
Bunu görenler ise kaçan şüpheliyi kovalamaya başladı. Bu sırada şüpheli belindeki ruhsatsız tabancayı çıkartarak arkasına doğru ateşledi. Tabancadan çıkan kurşun, kendisini takip eden arkasındaki bir kişinin pantolonunun kemer tokasına isabet etti ve bu kişi şans eseri ölümden döndü. İkinci kattan aşağıya düşen ve vücudunda kırık olduğu öğrenilen genç kızın ise gelen ambulansla bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
TUTUKLANDILAR
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan'ın talimatıyla olayın çözülmesi için özel bir ekip kuruldu. Ekipler, olayın üzerinden kısa bir süre sonra K.'yı kaçırdığı öne sürülen S.P., T.P.,O.P. Çerkezköy'de yakalayarak gözaltına aldı. Polisteki ifadesinin ardından Adiye'ye sevk edilen S.P.,T.P.,O.P. isimli kardeşler tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
Haber/Ahmet KARDEŞ