cesedini kız arkadaşı buldu

Tekirdağ'da, kız arkadaşını kullandığı aracıyla evine bıraktıktan sonra dönüş yoluna çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 29 yaşındaki Hakan Erel polis ve jandarmayı alarma geçirdi.

GÜNDEM 15.10.2015 15:59:00 0
cesedini kız arkadaşı buldu

Tekirdağ'da oturan Hakan Erel, kız arkadaşı H.A'yı 59 AP 539 plakalı otomobili ile oturduğu merkez Süleymanpaşa İlçesi'ne bağlı Uçmakdere Mahallesine bıraktı. Dönüş yolunda ise oldukça virajlı ve uçurum olan yolda ilerleyen Erel, Yeni köy yakınlarında iddiaya göre bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek 300 metrelik uçurumdan aşağı yuvarlandı.

300 METRE UÇURUMDA BULUNDU

H.A., Ertesi gün  defalarca aramasına rağmen Hakan Erel'e ulaşamayınca ve işe de gitmediğini öğrenince polise ve jandarmaya bilgi verip aranmasını istedi. Ekipler Erel'i bulmak için çalışma başlattılar. H.K. ise arkadaşları ile birlikte Erel'in dönüş güzergahında arama yaptı. Yeni köy yakınlarında ise uçuruma doğru lastik izi fark eden H.K uçurum kenarında bazı otomobil parçaları gördü. Hemen jandarmaya haber verdi.

Bunun üzerine AFAD ve Jandarma kurtarma timleri olay yerine geldi ve halat yardımı ile indikleri 300 metrelik uçurumda Hakan Erel'in araçtan dışarı fırlayan cesedi ile karşılaştı. Uçurum mevkii seyyar lambalarla aydınlatılırken, sedyeye alınan Erel'in cesedi ekipler tarafından yukarı çekildi. Erel'in cesedinin çıkarılışı sırasında olay yerinde bekleyen kız arkadaşı H.K. ise gözyaşlarına boğuldu. Erel'in cansız bedeni  Tekirdağ Devlet Hastanesine morguna kaldırıldı. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.