Akay'dan din görevlilerini akşam yemeği

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeni ile Çerkezköy'de görev yapan din görevlilerine ve Kuran Kursu öğretmenlerine yemek verdi

GÜNDEM 15.10.2015 15:32:00 0
Akay

Yemeğe, Başkan Akay ile Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna ve İlçe Müftülüğü personeli, imam hatipler, müezzinler ve Kuran Kursu öğretmenleri ile aileleri katıldı. Bütün din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladığını belirten Akay,“Din görevlileri olarak birlik ve beraberliğimizin sembollerinden biri olan camilerimizde hizmet veriyorsunuz. Özellikle son günlerde ülkemiz zor ve sıkıntılı bir dönemden geçiyor. İnşallah sizlerin ve bizlerin duaları ile bu zor dönemi atlatıp, birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum ve birlik ve beraberliğimizin daim olmasını istiyorum” dedi.

İlçe Müftüsü Yusuf Tuna ise, “Belediye Başkanımıza bu güzel jestinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bu güzel davranış birlik ve beraberliğimizi sağlamada Tekirdağımızda ve ülkemizde güzel bir örnek olur, gelecek seneler de adet olur. Din görevlileri arkadaşlarım ve Kuran Kursu öğreticilerimiz adına Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yemekte Akay, din görevlilerin istek ve taleplerini dinledi ve notlar aldı.