Akçay: Dediğimiz tarihte bitecek

1 Kasım erken seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Çerkezköy İlçe yönetimi, önceki gün AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ile birlikte Marmara Haber Gazetesiâ€?

GÜNDEM 11.10.2015 16:47:00 0
Akçay: Dediğimiz tarihte bitecek

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, yapımı devam eden Devlet Hastanesi ile ilgili yaptığı açıklamada “Biz bu işi başından beri 2015 yılı sonunda teslim edeceğimizi söyledik” ifadelerini kullandı. Akçay’ın bu sözleri, 6 Mart 2014 tarihinde hastanenin temel atma töreninde konuşan müteahhit firma yetkilisinin “Hastane 23 Nisan 2015’e kadar bitirilecek” sözlerini akıllara getirdi.

ÇEŞİTLİ ZİYARETLERDE BULUNUYORUZ

AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay ile birlikte sahadaki çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Seçim çalışmalarımız kapsmında ilçemizdeki kurum ve kuruluşları ziyaret ediyoruz. Bu vesile ile sizleri de gazetenizde ziyaret etmek, sizlerle fikir alışverişinde bulunmak istedik” dedi.

CHP RESTORASYON HÜKÜMET İSTEDİ

7 Haziran seçimleri sonrasında Türk Milletinin takdirinin koalisyondan yana olduğuna dikkat çeken AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ise “Halkımız bu kez bize tek başına iktidar yetkisi vermedi. İradesini koalisyondan yana kullandı. Biz de bu kapsamda çalışmalar yaptık. Cumhuriyet Halk Partisi’yle yaptığımız görüşmelerde bizden Restorasyon Hükümet kurulmasını istediler. Onlara göre bizim 13 yıldır yaptıklarımız kötü olmuş” dedi.

BAHÇELİ HER ŞEYE ‘HAYIR’ DEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ise tüm tekliflere ‘hayır’ cevabını verdiğini kaydeden Ahmet Akçay, “Daha seçimin ilk akşamı ‘biz ana muhalefetiz’ diyerek kapılarını kapatıp işin içinden çıktılar. HDP zaten teröre destek verdiği için kendilerine koalisyon teklifinde bulunulmadı. Bu yüzden de erken seçim tek yol oldu” ifadelerini kullandı.

SEÇİM BEYANNAMEMİZ ÇOK GÜZEL

AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun seçim beyannamesini açıkladığını anımsatan Akçay, “Şu anki hava iyi. Seçim beyannamemiz çok güzel. Vatandaşlarımız ‘bunları ne zaman alacağız’ diye sormaya başladılar. 13 yıllık iktidarımızda Türkiye’nin milli geliri 230 milyar dolardan 850 milyar dolara çıktı. Her şey çok daha güzel olacak” diye konuştu. 

ELLERİNDE İMKAN OLMASINA RAĞMEN ÇALIŞMIYORLAR

Çerkezköy’de yapımı devam eden yeni devlet hastanesi konusunda da açıklamalarda bulunan Ahmet Akçay, “Biz bu işi zaten başından beri 2015 yılı sonunda teslim edeceğimizi söyledik. Bu tarih, projenin öngördüğü tarihtir. Biz halkımızı mağdur etmeyiz. Dediğimiz tarihte bitirip hizmete sunacağız” dedi. AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe ise, geçtiğimiz günlerde tekrar sel baskınıyla gündeme gelen dereler ve köprüler hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Bu dereler Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet sınırları içindedir. Fakat ellerinde imkan olmasına rağmen çalışmıyorlar, yapmıyorlar. O yüzden bu durum Devlet Su İşleri’ne kaldı. Bu dere ve köprüleri ıslah için yakında çalışmalar başlayacak” dedi.

Haber / Seyit SÜREN