Geri sayım başladı

2015-2016 futbol sezonuna çok iyi hazırlanan ve kadrosunu yeni transferlerle güçlendiren 1911 Çerkezköyspor, yarın ligin ilk karşılaşmasında Muratlı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

GÜNDEM 9.10.2015 11:01:00 0
Geri sayım başladı

Lige moralli başlamak istediklerini ifade eden 1911 Çerkezköyspor yönetimi, “Bu sezon şampiyon olmamamız için önümüzde hiçbir engel yok. Biz futbolcularımıza ve teknik heyetimize sonuna kadar güveniyoruz. Taraftarlarımızdan da destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HEDEF 3 PUAN

Çerkezköy’ün Tekirdağ Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi olan 1911 Çerkezköyspor, yeni sezonda ilk maçını deplasmanda Muratlı Belediyespor ile oynayacak. 2014-2015 futbol sezonu sonrası olabildiğince kadrosunu korumaya çalışan ve yeni transferlerle kadrosunu daha da güçlendiren 1911 Çerkezköyspor, Muratlı Belediyespor deplasmanından 3 puanla ayrılıp, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLEYEN TARAF BİZ OLACAĞIZ

Futbolcusundan malzemecisine, yönetiminden teknik kadrosuna herkesim bu sezon şampiyonluğa inandığını kaydeden Kulüp Başkanı Murat Narçın, “Önümüzde hiçbir engel yok. Yeterince inanırsak her şeyi başarabilecek güçteyiz. Taraftarlarımızın da desteğini arkamıza alarak, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf biz olacağız. Yeter ki Çerkezköy, takımına sahip çıksın, taraftarımız her zaman arkamızda olsun” ifadelerini kullandı. 

ÇALIŞMALARIMIZIN MEYVESİNİ ALMA VAKTİ GELDİ

Muratlı Belediyespor maçı hazırlıkları kapsamında dünkü antrenmanda bol bol şut çalışan 1911 Çerkezköyspor, bugünkü ter idmanının ardından maç saatini beklemeye başlayacak. Takımın lige hazır olduğunu dile getiren Teknikdirektör Sefer Ekizoğlu, “Hazırlık kampı ve sonrasında çok iyi çalıştık. Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Artık çalışmalarımızın meyvesini alma vakti geldi” dedi. 

ÖNÜMÜZE ÇIKAN HER TAKIMI YENEBİLECEK GÜÇTEYİZ

Muratlı Belediyespor’un ligin iddialı takımlarından biri olduğunu belirten Teknikdirektör Sefer Ekizoğlu, “Rakibimiz güçlü ama bizim hiçbir takımdan korkumuz yok. Biz önümüze çıkan her takımı yenebilecek güçteyiz. Oyuncularım çok hırslı ve inançlı. Taraftarımızın desteğini de arkamıza aldıktan sonra her türlü zorluğun üstesinden gelebiliriz” dedi ve taraftarların desteğini beklediklerini söyledi.

YILLARDIR BU KULÜPTE FUTBOL OYNUYORMUŞ GİBİYİM

1911 Çerkezköyspor’un yeni transferlerinden Deniz Sert de takım arkadaşlarının kendisini oldukça güzel karşıladığını belirterek, “Kısa sürede takım arkadaşlarımla kaynaştık. Sanki uzun yıllardır bu kulüpte futbol oynuyormuş gibiyim. Bu sezon hep birlikte el ele verip çok çalışarak mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Ligin sonunda şampiyonluk kupasını kaldırıp, taraftarlarımıza olan borcumuzu ödemek istiyoruz” dedi.

DENİZ SERT KİMDİR?

25 Eylül 1988 Babaeski doğumlu olan başarılı oyuncu futbol hayatına 2002’de Babaeskispor’da başladı. Burada 3 sezon top koşturan Deniz Sert, 2005-2006 futbol sezonunda da Sakaryaspor A.Ş. formasını giydi. 2007 yılında tekrar Babaeskispor’a dönen başarılı oyuncu, 2007-2008 futbol sezonunda ise Büyükçekmece Belediyespor’da forma giydi.

BİRÇOK KULÜPTE FORMA GİYDİ

Daha sonra üç sezon boyunca Kırklareli formasını giyen 27 yaşındaki genç oyuncu, 2011-2012 yıllarında da Batman Petrol Spor A.Ş. formasını terletti. 2012 yılında kısa süreli Maltespor ve Kırklarelispor maceraları yaşayan Deniz Sert, 2013 yılında da sırasıyla Van Büyükşehir Belediyespor, Kırklarelispor ve Derincespor formalarını giydi. 2014-2015 futbol sezonunda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a transfer olan Deniz Sert, sonrasında da Afjet Afyonspor formasını giydi.

3 TÜRKİYE KUPASI MAÇINA ÇIKTI 2 GOL ATTI

Türkiye Kupası’nda kariyeri boyunca toplam 3 maça çıkan Deniz Sert, bu 3 karşılaşmada ise 2 gol atmayı başardı. Kariyeri boyunca 3. Lig’de toplam 84 karşılaşmaya çıkan genç oyuncu, 3. Lig kariyeri boyunca da toplam 37 gole imza attı. 2. Lig’de 8 maça çıkan Deniz Sert, BAL’da çıktığı 7 karşılaşmada da rakip fileleri 2 kez havalandırdı.

Haber / Ahmet KARDEŞ