Hız tutkunlarını ağırladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Antalya'nın Kemer İlçesinde düzenlenen Red Bull Sea to Sky yarışında Çerkezköy'ü başarıyla temsil eden motosiklet yarışçılarını makam?

GÜNDEM 7.10.2015 18:29:00 0
Hız tutkunlarını ağırladı

Çerkezköylü motosiklet yarışçıları Mehmet Okuyan, Aydın Kafalı ve Berk Selvili Kemer Enduro Motosiklet Kulübü ve XVENTURE’nin Antalya’nın Kemer İlçesinde ortaklaşa düzenlediği Red Bull Sea to Sky yarışında Çerkezköy’ü başarıyla temsil etti. 2010’dan beri düzenlenen Red Bull Sea to Sky’ın üç yarış gününün sonuncusu olan dağ yarışının galibi Graham Jarvis oldu. Yarışlara 30 ülkeden 300’e yakın yarışmacı katıldı. Red Bull Sea to Sky, uluslararası standartlarda ve Türkiye sahilinin güzel manzarasında gerçekleştirilirken, yarışa katılmak isteyen çok sayıda iddialı motosikletçinin de ilgi odağı haline geldi.

YARIŞLAR 3 GÜN SÜRDÜ
2-4 Ekim tarihlerinde Kemer’de turnuvanın altıncısının düzenlendiğini söyleyen Çerkezköy Motosiklet Kulübü(ÇEMİK) Başkanı Mehmet Okuyan, “Jonny Walker, Graham Jarvis ve Andreas Letti Lettenbichler başta olmak üzere dünyanın en iyi Ekstrem Enduro yarışçıları ile yarıştık. Geleneksel hale gelen etkinlik, bu inanılmaz bir hızla büyüyen sporun meraklılarını bir araya topladı. Aksiyon üç gün boyunca nefes keserken, üç farklı yarış stiline uygun üç farklı yarışla sporcular gerçekten deniz seviyesinden gökyüzüne kadar çıktı. 2 bin 365 metre yükseklikteki dağ yarışlarında yarışçılar büyük tehlikeler atlattılar. 21 kilometrelik bronz yarışlarında Ben, Aydın Kafalı ve Berk Selvili yarışları tamamlayarak bronz madalya ile Çerkezköy’e döndük” dedi.
BAŞARILAR DİLEDİ
Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da 2-4 Ekim 2015 tarihinde düzenlenen yarıştan üç bronz madalya ile dönen yarışçıları tebrik ederek, bundan sonraki spor hayatlarında başarılar diledi.
Haber / Ahmet KARDEŞ