Yeni sezona merhaba

Tekirdağ Süper Amatör Lig'in iddialı takımlarından Kapaklıspor, hafta sonu Kapaklı Futbol Sahası'nda gerçekleştirilen programla, yeni sezona merhaba dedi. Kapaklıspor, açılışa özel oynan dos

GÜNDEM 5.10.2015 15:21:00 0
Yeni sezona merhaba

Kapaklıspor’un sezon açılışı programına İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş, Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı  Ersan Yalçın Karamehmetoğlu ve çok sayıda Kapaklıspor taraftarı katıldı. Kapaklıspor’un sezon açılışı programı, İstanbul Gaziosmanpaşa ekibi Çayırgücüspor veteranları ile Kapaklıspor veteranları arasında oynanan dostluk maçının ilk düdüğü ile başladı. Karşılaşma 20'şer dakikalık iki devre halinde oynanırken, karşılaşmayı Çayırgücüspor veteranları 2 - 1 kazanmasını bildi.

SPOR CENTİLMENLİK VE SAĞLIK DEMEKTİR

Kapaklıspor sezon açılışı programında, Veteranlar karşılaşması sonrasında yeni sezon için kurban kesildi. Daha sonra isimleri okunan alt yapı ve A Takımı oyuncuları tek tek sahaya çağrıldı. Futbolcular, taraftarların yoğun alkışları eşliğinde sahaya çıktı. Program, İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ün konuşması ile devam etti. Yeni sezonun Kapaklıspor’a hayırlı uğurlu olmasını dileyen Kaymakam Gürbüz, “Bizim için spor centilmenlik ve sağlık anlamına geliyor. Sporda maksat gençlerimiz ve öğrencilerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşarak güzel davranışlar edinmesidir. 2015 - 2016 sezonu başta Kapaklıspor olmak üzere tüm spor camiasına hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

3-1 KAZANDI

Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, konuşmasının ardından Kapaklısporlu futbolcularla günün anısına fotoğraf çektirdi. Sezon açılışı programı Kapaklıspor A Takımı ile İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Çayırgücüspor arasında oynan karşılaşma ile sona erdi. Karşılaşmayı Kapaklıspor 3-1 kazanmasını bildi. Karşılaşmanın başından sonuna rakibi karşısındaki üstünlüğünü koruyan Kapaklıspor'un gollerini Resul, Bayram ve Ufuk kaydetti. Kapaklıspor ligdeki ilk maçını Çorlu Gençlerbirliğispor ile oynayacak.

Haber / Ahmet KARDEŞ