Ücretsiz kurs kayıtları başladı

Çerkezköy Belediyesi, ücretsiz 13 ayrı kültür ve sanat kursu düzenleneceğini duyurdu. Başvuruların 9 Ekim tarihine kadar belediyenin Halk Masası'na yapılması gerektiği belirtildi.

GÜNDEM 5.10.2015 14:26:00 0
Ücretsiz kurs kayıtları başladı

 Çerkezköy Belediyesi, ebru,satranç,bağlama,çini,takı tasarım,halk oyunları,tiyatro,  Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Engelliler Korosu, el nakışı,step,aerobik ve pilates kursları düzenleneceğini açıkladı.

KAYLITLAR BAŞLADI

Dün başlayan kültür sanat kursları için vatandaşlar 9 Ekim gününe kayıt başvurularını yapabilecekler. Ücretsiz olarak düzenlenecek olan kurslara katılmak isteyen vatandaşlarımız 9 Ekim tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına başvuruda bulunabileceklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımızdan kurslara kayıt için istenen belgeler kimlik fotokopisi, kurs başvuru formu (Belediye Halk Masalarından verilecektir.) ve 2 adet vesikalık fotoğraftan oluşmaktadır.” dedi.

15 EKİM’DE BAŞLAYACAK
Kursların 15 Ekim Perşembe günü başlayacağını ve 15 Haziran 2016 tarihinde sona ereceğini belirten Akay, “Belediyemiz tarafından düzenlenecek olan kurslara katılmak isteyen vatandaşlarımız 9 Ekim'e kadar kayıtlarını Halk Masalarımızda yaptırabilirler.” dedi.
Kayıt süresinin sona ermesinin ardından kursların yer ve saat bilgileri kursiyerlere bildirileceği belirtildi.