MHP, adaylarını tanıttı

MHP Kırklareli İl Teşkilatı 1 Kasım seçimlerinde parlamentoya taşımak istediği adayları Selçuk Yılmaz, Hüsnü Cumalı ve Oktay Kahve'yi tanıttı.

GÜNDEM 5.10.2015 14:16:00 0
MHP, adaylarını tanıttı

2 dönem Vize Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra 1 Kasım seçimlerinde Kırklareli Milletvekili olmak için MHP'den birinci sıra aday gösterilen Selçuk Yılmaz, "Bu 46 yılık özlem sona erecek ve 1 Kasım'da kim ne derse desin AK Parti iktidarının son bulduğu ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidar olduğu dönem olacaktır."dedi.

7 Haziran seçimlerinin üzerinden kısa bir süre geçtiğini belirten Selçuk Yılmaz, "7 Haziran seçimlerinde vatandaşlar AK Parti'ye 'Arkadaş siz 13 sene boyunca bu insanlara zulüm ettiniz ve yaptığınız bütün politikalar çürüdü. Onun için diyoruz ki gidin aklınızı başınıza alın bir koalisyon yapın' dedi. Fakat biliyorsunuz ki Türkiye'de maalesef ki bir yandaş basın var. Yandaş basında öyle bir algı operasyonu başlattı ki sanki koalisyonu istemeyen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli diye yorumladılar. Ama herkes şunu iyi bilmelidir ki, o gün koalisyonu istemeyen AK Parti'nin ta kendisidir."dedi.

Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün 7 haziran seçimlerinde istediği sonucu alamayan AK Parti hükümeti ve sarayda oturan sayın Recep Tayyip Erdoğan bu ülkeyi 7 Haziran'dan sonra kaosa sürüklemiştir. 7 Haziran'a kadar bu ülkede şehitler geliyor muydu? Gelmiyordu ne oldu da 7 hazirandan sonra değişti. Evet değişen şuydu AK Parti elindeki tek parti tek hükümet olma özelliğini kaybetti. Kaybettiği içinde korkuları var. Neden 13 senelik bir geçmişi var.13 senelik geçmişinin ortaya çıkmasından korkan AK Parti hükümeti ve sayın Recep Tayyip Erdoğan kesinlikle Türkiye'de bir hükümet kurdurma yoluna gitmedi. Ama yandaş basın bunu kime mal etti. Milliyetçi Hareket Partisine mal etmeye çalıştı. Ama ben size şunu söyleyeyim, bu ülkede yaşayan her insan, ülkesini seven her Türk milliyetçisi şunu çok iyi biliyor ki bu işin sorumlusu sarayda oturan Recep Tayyip Erdoğan’dır."

1,5 PUANLA KAÇIRDIK

MHP Kırklareli İl Başkanı Kürşat Yamaner, 7 Haziran seçimlerinde Kırklareli'nde çok güzel bir ekip çalışması yaptıklarını belirterek, "Milletvekilimizi bir buçuk puanla kaçırdık. 38 bin oyumuzu 50 bine çıkardık. Önümüzdeki siyasi partiyle farkı daha daralttık. Şimdi bu dönem aday adaylarımız içerisinde başvurularda genel merkezimizin değerlendirimiş olduğu adaylık sıralamaları bambaşka. Biz birlik beraberlik içerisinde Kırklareli'mizden 46 yıldır milletvekili çıkaramamış olmamızın üzüntüsünü yaşıyoruz. Fakat bir adım kaldı ve inşallah bu süre zarfı içerisinde de güzel çalışmalarla nokta atışlarımızla Ankara'ya buradan bir milletvekili göndereceğimize inanıyorum."dedi.