Otomobil dereye uçtu

Çerkezköy'de aynı istikamette giden iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında araçlardan biri bariyerleri aşarak yol kenarında bulunan dere yatağına uçtu. Kazada 2 kişi yaralandı.

GÜNDEM 4.10.2015 16:13:00 0
Otomobil dereye uçtu

Kaza, akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Çerkezköy'den İstanbul istikametinde giden Hasan Özbil yönetimindeki otomobil ile aynı istikamette ilerleyen Abdulkadir Tuna yönetimindeki 34 ZR 4443 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan Abdulkadir Tuna yönetimindeki 34 ZR 4443 plakalı otomobil, bariyerlere çarpıp aştıktan sonra dere yatağına uçtu.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazayı görenlerin haber vermesiyle kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri geldi. Yaralanan iki sürücü, ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, kaza nedeniyle Çerkezköy-İstanbul istikametinde trafik bir süre aksadı.
YOLU İTFAİYE TEMİZLEDİ
Yaralılardan Hasan Özbil’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, diğer yaralı Abdulkadir Tuna’nın ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle yoldaki araç parçaları ve cam kırıkları itfaiye ekiplerince yıkanarak temizlendi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
Haber / Ahmet KARDEŞ