1911 Çerkezköyspor hedefe kilitlendi

2015-2016 futbol sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan 1911 Çerkezköyspor, son hazırlık maçında yarın Kapaklı Futbol Sahası'nda Sitespor ile karşılaşacak. 1911 Çerkek

GÜNDEM 2.10.2015 17:31:00 0
1911 Çerkezköyspor hedefe kilitlendi

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor, son hazırlık maçında yarın Kapaklı Sitespor ile karşılaşacak.

SİTESPOR İLE KARŞILAŞACAK

Geçen sezonu üçüncü sırada tamamlayan 1911 Çerkezköyspor, 2015-2016 futbol sezonunda taraftarlarının da desteğini arkasına alarak şampiyonluk yarışını zirvede tamamlamak istiyor. Bu kapsamda lige çok sıkı bir şekilde hazırlanan 1911 Çerkezköyspor, yeni sezon öncesi son hazırlık maçına yarın Sitespor karşısında çıkacak.

HAKAN’DAN BAŞKA EKSİĞİMİZ YOK

Takımın önemli isimlerinden biri olan Hakan Tice’nin dizindeki sakatlığın sürdüğünü dile getiren 1911 Çerkezköyspor Teknikdirektör Sefer Ekizoğlu, “Hakan Tice, dizindeki sakatlığı nedeniyle hazırlık maçında forma giyemeyecek. Kendisini ligin ilk hafta maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Doktorlardan olumlu rapor almamaız halinde oytuncumuzu kesinlikle riske etmetyeceğiz. Şu anda Hakan Tice dışında hiçbir eksiğimiz yok. Temennimiz Hakan’ın da en kısa zamanda iyileşerek takımdaki yerini almasıdır” ifadelerini kullandı.

FUTBOLCULAR OLDUKÇA NEŞELİ

Yarın Kapaklı Futbol Sahası’nda oynayacakları Kapaklı Sitespor hazırlık maçına dün yaptıkları antrenmanla devam eden 1911 Çerkezköyspor’da oyuncuların idmandaki neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı. Günü taktik, şut ve kondisyon çalışması ile tamamlayan 1911 Çerkezköyspor, bugün de sadece ter idmanı yapacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.

OYUNCULARIMIN GÖZÜNDE O IŞIĞI GÖRÜYORUM

Takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulunan 1911 Çerkezköyspor Teknikdirektör Sefer Ekizoğlu, “Oyuncularım tüm antrenmanlara oldukça istekli ve hırslı bir şekilde çıkıyor. Bu da teknik heyet olarak bizleri oldukça memnun ediyor.

 

Çünkü herşeyden önce başarı için futbolcuların istekli olması gerekiyor. Ben bütün oyuncularımın gözünde o ışığı görüyorum. Hepsine gönülden inanıyorum” dedi.

TARAFTAR DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ

Futbolcusundan malzemecisine, teknik heyetinden yönetimine herkesin şampiyonluk için kenetlendiğini ifade eden Sefer Ekizoğlu, “Fakat başarıcı için önemli bir diğer faktör de taraftar desteğidir. Biz Çerkezköy halkının, takımlarına sahip çıkıp, en iyi şekilde destekleyeceklerine inanıyoruz. Biz de taraftarlarımıza izlemekten zevk alacakları futbol oynamak için elimizden geleni yapacağız” açıklamalarında bulundu.

TEK BİR HEDEFİMİZ VAR

1911 Çerkezköyspor’un genç yeteneklerinden Oğuz Kaptan, “Çok iyi bir hocamız var. Çok iyi bir yönetimimiz var. Takım içinde arkadaşlık ilişkileri çok iyi durumda. Kısacası başarının gelmemesi için önümüzde hiçbir engel yok. Bu yıl tek bir hedefimiz var. O da şampiyonluktur. Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmek istiyoruz. Daha sonra da 1911 Çerkezköyspor’un 3. Lig’e çıkması için var gücümüzle çalışacağız. Bu hedeflere taraftarlarımızın desteği olmadan ulaşmamız çok zor. Bunun için her maçımızda taraftarlarımızın desteğini yanımızda görmek isteriz” dedi.

OĞUZ KAPTAN KİMDİR?

Oğuz Kaptan, 2 Şubat 1990 tarihinde Türkiye’nin futbolcu fabrikası olarak bilinen şehirlerinden Sakarya’da dünyaya geldi.

 

Futbol hayatına Sakarya’da Harmanlıkspor’da başlayan Oğuz Kaptan, daha sonra Düzcespor forması giydi. Daha sonra yine Sakarya ekiplerinden Serdivanspor’da bir sezon forma giyen genç yetenek, 2008-2009 futbol sezonunun ilk yarısında ise Taçspor’a transfer oldu.

6 GOL 8 ASİST İLE OYNADI

 

Oğuz Kaptan’ın Çerkezköy macerası ise 2008-2009 futbol sezonunun ikinci yarısında Çerkezköyspor ile başladı. Burada 3 sezon futbol oynayan Oğuz Kaptan, son iki sezondur 1911 Çerkezköyspor formasını giyiyor. Oğuz Kaptan 1911 Çerkezköyspor formasıyla 2014-2015 sezonunda çıktığı 26 resmi maçta rakip fileleri 6 kez havalandırmayı başardı. Kaptan, takımının 8 golüne de asist yaparak katkı sağladı. 

Haber / Ahmet KARDEŞ