Altyapı çalışmaları görüşüldü

Tekirdağ merkez ve Süleymanpaşa ilçesine yapılacak altyapı çalışmaları, dün Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında yapılan toplantıda masaya yatırıldı.

GÜNDEM 30.09.2015 17:15:00 0
Altyapı çalışmaları görüşüldü

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın makamında yapılan toplantıya Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Büyükşehir Genel Sekreteri Oral Karakaya, Fen İşlerinden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim İçöz, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları, TESKİ Daire Başkanları ve altyapı çalışması yapan firmanın yetkilileri katıldı.

EN AZ ETKİ
Toplantıda, devam eden ve ilerleyen süreçte yapılacak olan altyapı çalışmaları masaya yatırıldı. Altyapı çalışmalarının vatandaşların en az etkileneceği şekilde titizlikle sürdürülmesini isteyen Başkan Albayrak, “İlimizde devam eden altyapı çalışmalarımız var. Bunlar zaruri çalışmalar ve Tekirdağ için temiz deniz için, olmazsa olmaz çalışmalar. Altyapı çalışmaları kararlılıkla devam edecek ancak vatandaşlarımızın kış aylarına girdiğimiz bu günlerde en az etkileneceği şekilde sürdürülmesini amaçlıyoruz. Ayrıca aşırı yağışlarda sıkıntı yaşanan bölgelerde de ivedilikle gerekli çalışmalar yapılacak” dedi.