Çerkezköy sizden derece bekliyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'na 4 sporcu ve bir antrenör ile katılacak olan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcuları,

GÜNDEM 30.09.2015 15:35:00 0
Çerkezköy sizden derece bekliyor

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, turnuvaya katılacak olan sporcular Şahin Yiğit, Oğuzhan Akın, Ömer Faruk Combaş ve Berkay Kaçmaz ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör ve Esengül Güven’e ziyarette bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör’ün makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Vural Ayaz,  “Önce Belediye Başkanımızı ziyaret etmek istedik. Ancak ilçemizdeki yoğun yağış nedeniyle mahallelere giderek kontrollerde bulunduğunu öğrendik. Bu nedenle başkanımızı ziyaret edemedik. Biz de sizleri ziyaret edelim istedik” dedi.

DERECELERLE DÖNMEK İSTİYORUZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a ve belediye başkan yardımcılarına kendilerine verdiği maddi manevi desteklerden dolayı teşekkür eden Ayaz, “Bizlere yani spora devamlı destek vermenizden son derece memnunuz. Sizlerin katkı ve destekleriyle ilçemizde tüm spor dallarının daha iyi yerlere geldiğini görüyoruz. Marmaris’teki şampiyonada da ilçemiz Çerkezköy’ü ve ilimiz Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Amacımız bu şampiyonadan derecelerle dönmektir” dedi.

SİZLERDEN DERECE BEKLİYORUZ

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör de “Çerkezköy’de son yıllarda Taekwondo sporu büyük bir ilerleme kaydetti. Taekwondo sporunun Trakya Bölgesi’nde önemli bir yere sahip olmaya başladığını görüyoruz. Son yıllarda alınan önemli dereceler bunun kanıtıdır. Sporda da ilçemizin adını büyük kitlelere duyurmuş olmanızdan dolayı gurur duyuyoruz. Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. İlçemizde sporun her dalının iyi yerlere gelmesi için elimizden gelen katkı ve desteği veriyoruz. Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak Marmaris’te yapılacak olan Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize ve başarılı olacağınıza inanıyor, sizlerden derece bekliyoruz” dedi.

BAŞARILI OLACAĞINIZA İNANIYORUZ  

Başkan Yardımcısı Esengül Güven de, “Belediye Başkanımız Vahap Akay, spora ve sporcularımıza gerekli katkı ve desteği veriyor. Sizlerden Marmaris’teki şampiyonadan başarı bekliyoruz. Başarılı olacağınıza da yürketen inanıyoruz” diye konuştu.

Haber / Seyit SÜREN