AK Partili Doğan'dan CHP'lilere çikolata

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve ilçe teşkilat üyeleri ile birlikte Kurban Bayramı nedeniyle AK Parti Çerkezköy İlçe teşkilatını ziya

GÜNDEM 27.09.2015 17:24:00 0
AK Partili Doğan

CHP’lileri AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan,AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve partililer karşıladı. Ziyarette AK Parti Milletvekili Ayşe Doğan, CHP'lilere kendi elleriyle çikolata ikramı yaptı.
YERLİ VEKİL AÇIKLAMASI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Yenikapı'da gerçekleştirilen 'Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses' mitinginde, "1 Kasım seçimlerinde TBMM’ye hangi partiden olursa olsun fark etmez, 550 tane yerli, milli, bedeni ve kalbiyle bu ülke için çalışacak milletvekili göndermenizi istiyorum" demişti. CHP'nin AK Parti ziyaretinde konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan’ın Çerkezköylü olmasını hatırlatarak, "Artık bir de milletvekilimiz var. Tabii Candan Hanım’da var. Çerkezköy’ün iki yerli milletvekili. Biz Başkanımıza da söyledik. Ayşe Hanım Çerkezköy ile ilgili Ankara’da bir ihtiyaç olduğunda her zaman yardımcı olacak.”dedi. Başkan Vahap Akay’da Çerkezköy için Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ve CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’in bir kazanç olduğunu belirterek, “Çerkezköy için hepimiz bir şeyler yapmalıyız.”dedi.

CHP heyetinin, AK Parti İlçe Teşkilatı ziyareti samimi bir ortamda gerçekleşti. Siyasi rakiplerine 'hoş geldiniz' diyen AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “İnşallah bu Kurban Bayramı güzel günlerin gelmesine vesile olur diyorum. Allah kesilen kurbanları kabul etsin."dedi. Herkesin bayramını kutlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Türkiye zor günlerden geçiyor. 1 Kasım’dan itibaren inşallah her şeyin iyi olacağını ümit ediyorum.Arka arkaya olan seçimler zorlu geçecek. Ben de ilçe başkanlığı yaptım. Bu nedenle bilirim. Seçimlerde teşkilatlar, örgüt çok çalışır. Parti teşkilatları önce Cumhurbaşkanlığı seçimi, ardından genel seçim şimdi bir genel seçim daha geçirecek. Örgütler için zorlu geçek. Allah kolaylık versin. Ümit ediyorum güzel günler gelecek.”dedi.

ÖZTÜRK DE ŞEHİT VE HACILAR İÇİN RAHMET DİLEDİ
CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk ise,  ülkemiz zor günler geçiriyor. Şehitler verdik. Allah hepsine rahmet eylesin."dedi.
El birliğiyle bugünlerin aşılacağını belirten AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ise, "Terör yüzünden iyi bayramlar geçiremiyoruz. İnşallah bundan sonra güzel günler görürüz. 1 Kasım’dan sonra inşallah her şey güzel olacak. “diye konuştu.
ÇİKOLATA İKRAM ETTİ
Karşılıklı konuşmaların ardından AK Parti Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk ve partililere kendi elleriyle çikolata ikram etti. İkramın ardından iki partinin mensupları, karşılıklı sohbet ettiler.
MUHALEFET ELEŞTİRİSİ
Sohbet sırasında Öğe, "Bugüne kadar zaman zaman eleştirilerde bulunduk. Bunları yanlış anlamayın. Boş eleştirilerde bulunmadık.Sert muhalefet yapamadık. Tabii AK Parti kurulduğu günden beri iktidar. Bu nedenle biz biraz muhalefette zayıfız. Bir şey bulursak yapıyoruz.” dedi. Bu sözleri ise gülüşmelere neden oldu.Başkan Akay ise, “Eleştiriye açığız. Tabii ki olacak. Bunlarda bir şeyler vardır ya da yoktur. Hep birlikte Çerkezköy için çalışacağız.”dedi.
YERLİ VEKİL AÇIKLAMASI
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan’ın Çerkezköylü olduğunu hatırlatan Öğe, “Artık bir de milletvekilimiz var. Tabii Candan Hanım’da (CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer) var. Çerkezköy’ün iki yerli milletvekili. Biz Başkanımıza da söyledik. Ayşe hanım Çerkezköy ile ilgili Ankara’da bir ihtiyaç olduğunda her zaman yardımcı olacak.”dedi. Başkan Vahap Akay’da Çerkezköy için AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ve CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’in bir kazanç olduğunu belirterek, “Çerkezköy için hepimiz bir şeyler yapmalıyız.”dedi.